Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 21 de març del 2013

I Concurs de Salsa de Calçots


Diumenge 24 de març a les 12:00 hores a Beniarrés

Dintre de la IX Calçotada Populara celebrar-se a Beniarrés el proper 6 d’abril, s’ha organitzat un concurs per a triar la millor salsa de calçots.
Javier Jordá Sellés

Per a participar en aquest concurs s’ha convidat a tots els bars de Beniarrés per a que presenten la seu proposta i la millor podrà optar a fer la salsa de la propera calçotada popular.

L’acte de la selecció serà el proper diumenge 24 de març a les 12:00 hores a la Plaça de l’Ajuntament i la gent de l’Ateneu, a més a més, ha programat una demostració de taretes fetes amb calçots a càrrec de Javier Jordá  Sellés, alumne de l’Escola d’Hosteleria de Gandia i veí de Beniarrés


 El jurat està format per:



Ferran Gadea "Tonet"
David Roca- Reconegut cuiner de l’Escola d’Hosteleria d’Alacant.

Mila Gilabert- Presidenta de L’Esportí.

David Gandia “Petain”- Entrenador del Club de Futbol Beniarrés.

Ferran Gadea – President de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians i més conegut per representar a l’entranyable Tonet de l’Alqueria Blanca.



Votació popular, votació del públic assistent.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta molt be està iniciativa , supose que no ho haura organitzat l´ajuntament, l´haura organitzat l´ateneu , perque coses com estes el nostre ajuntament per desgracia no les apoja.

Beniarrés (Regne de Valéncia) ha dit...

Es que ni este ajuntament ni cap ajuntament valencià hauria de recolzar catalanaes com les "calçotades" o els correfocs, que mos son totalment alienes als valencians i s'estan implantat aci perque es veu que a certa gent li mola mes lo de fora que lo propi, ad això li se diu autoodi.

Ya m'agradaria vore com es posarien alguns si en algun poble es feren celebracions seguint menjars i costums castellanes, segur ya no vos apanyaria tant.

Si es que no serà per varietat cultural i gastronòmica valenciana...

Anònim ha dit...

¿T'agrada Halloween?¿I Papà Noël?:Totes dues festes són anglosaxones

Anònim ha dit...

Regne de Valencia ?no, som Comunitat chato puig aichi o diu lestatuutttt,

Anònim ha dit...

(Beniarrés un Regnegat de València) Com sabràs els intel·lectuals del mon blaver no accentuen no siga cosa que la llengua deixe de ser vulgar per passar a ser una llengua mes rica , sols una editorial reconeguda per tindre llibres amb les dos normatives com es el cas de l'oronella que te llibres que els pots demanar am la normativa AVLL o N del PUIG per un motiu , doncs que ven mes llibres si els llibres van accentuats, açò es diu rigor però amb les cagaleres mentals del secessionisme lingüístic no vaig a parlar doncs es un altre forat dun altre garbell.
Tinc mes de 35 anys i tota la meva vida e conegut correfocs i que continuen, com les cordades, traques i demès, com si volen fer menjars castellans benvingut siga, serà mes cultural que qualsevol acte cultural ,doncs com no en fan cap.
Per cert molt bona iniciativa fer participar als bars del poble ,l'any que ve obriu també a la gent en general.
Si fos per aquesta persona el Beniarresí del regne, no es faria res.

Anònim ha dit...

A l'ultim comentari, no m'esperava mes de vosatros, soles sabeu repetir lo de sempre sense tindre ni punyetera idea de que parleu.

Si t'informares un poc mes, les Normes del Puig seguixen les bases ortogràfiques establides pel pare Fullana (de Benimarfull, per cert) a principis del segle XX.

I aci l'unic renegat eres tu, que dius paraules com "meva" o "amb" que no s'han dit mai en tot el REGNE DE VALÉNCIA. Sino, repassa llibres de fa quatre sigles a vore si les trobes.

I tin ben segur que faria tot lo possible per preservar tot allò que siga valencià i ben nostre, no com vosatros, que nomes gasteu estes coses per a fer politiqueig del vostre que tant abunda en el poble.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó no tinc ni punyetera idea , que no tenim , no se per que parles en plural?
No vull allargar-me molt i intentaré ser lo mes rapit possible, doncs aquest tema el tinc molt debatut i la veritat em resulta un poc avorrit i mes diguentme coses que no en venen de nou.
Com sabrà les Normes de Castelló son de l'any 1932 aquestes normes les van signar les més importants institucions culturals del País Valencià.
Uns dels firmants d'aquestes normes fou Lluís Fullana i Mira mes conegut com el pare Fullana.
Al començament del segle XX, existien dos corrents d'escriptors en valencià. Uns, de caràcter popular, que escrivien amb una ortografia basada en el castellà. Altres, del moviment de la Renaixença valenciana, que escrivien amb una ortografia massa arcaïtzant. Vora 1930, un grup d'escriptors jóvens promogueren, en la revista Taula de Lletres Valencianes, una campanya per tal de fer unes normes unitàries les normes de Castelló, aquí et deixe un enllaç per poder vorer qui va signar aquestes normes, inclús LO RAT PENAT signa aquestes normes; que era prou evident que les firmaren vegen la gent que crea dita associació.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Normes_de_Castell%C3%B3

Si vols saber un poc mes de la amarga eixida de LO RAT PENAT et recomane:
http://www.valencianisme.com/index.php?option=com_content&task=view&id=33&Itemid=41

Simplement es per no tindre que escriure i anar mes rapit.

Com vora un Espanyol no te el problema quant tu et refereixes que "amb" "doncs" no son paraules Valencianes i que mire llibres de fa quatre segles que no "sigles".
Si un Múrcia escriguera com forme parlara escriuria aixi "Eta e nuetra forme de ecribi" doncs aquesta forma seria de caràcter popular, així un Andalu un Lleones , Asturianu, podrien tindre una gramàtica diferent uns de altres però no deixaria de ser Castellà.

De tots es ben sabut qui lluita cada dia per el valencians, la llengua i la cultura propia, ni son Fabra ni son Camps.

Anònim ha dit...

doneu asco, monicots q sabreu vosaltres

Anònim ha dit...

Regne de València digues el que digues portes 9 anys rotant ceba i els que et queden. Compra un ant-àcid potent a la farmàcia, i gaudeix amb nosaltres de la calçotada!!

Visca la calçotada, visca la ceba torrada !!!!! Que portem 9 anys fent rotar ceba!

Mªjesús Navarro ha dit...

Açò es molt divertit, pareix l'embaixada dels alcoians i algú pel mig pegant-li al trabuc. Quant la gent s'en adonarà que no hi ha dues llengües? són la mateixa (pese a qui pese) i "olé tus cojones"el que fa esta gent per no deixar morir tradicions i coneixer les dels altres llocs. El "susudicho" ja estarà assabentat de l'eixida de lo rat penat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...