Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 20 de desembre del 2012

Conselleria estudia implantar un ‘taxi demanda’ entre L’Orxa i Muro


Disposaria de parades en Beniarrés i Gaianes.

El director de Transport i Logística, Carlos Eleno, ha anunciat que la Conselleria de Infraestructures va a estudiar la viabilitat de implantar un taxi que connecte L’Orxa amb Muro.
Amb aquest servei anomenat ‘Taxi a la demanda”, els veïns de L’Orxa podran desplaçar-se fins a Muro a unes hores determinades. A més, cap la possibilitat de parar a Beniarrés o Gaianes. La Conselleria de Infraestructures subvencionarà aquest servei en col·laboració amb els Ajuntaments afectats.
L’acord ha eixit de la reunió que l’alcalde de L’Orxa, Guillermo Mortal, ha mantingut amb el propi conseller de Transport i Logística.
Conselleria creu que aquest tipus de transport es idoni per als entorns de muntanya, en poblacions amb reduït volum de població i en el que es inviable un increment de viatges en la oferta del transport públic convencional.

Noticia publicada a Pàgina 66

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I açò és notícia?

Anònim ha dit...

es muy intersante!!!1 mantener un autobus subvencionado que no sube nadie no es bueno para nada, ademas si con esto se consigue que la linea tenga alguna hora mas de de paradas seria mucho mejor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...