Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 10 de novembre del 2012

El Bloc de l’Alcoià-El Comtat-Les Foies es reuneix dissabte a Beniarres


Els prop de 200 militants de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i Les Foies estan convocats el proper dissabte 10 de novembre a Beniarrés. Després de l’esmorzar de germanor, està previst que comence la reunió al Centre Cultural Joan Fuster de Beniarrés a partir de les 10h.
El BLOC-Compromís és la tercera força política a les nostres comarques, tot comptant amb un gran nombre de regidors a molts dels nostres pobles. Del BLOC són els alcaldes de Muro, Agres i Gaianes i formen part del Govern a Alcoi, Castalla…
El Congrés Comarcal és la segona fase del procés de renovació de les estructures internes del BLOC. Primer es van renovar les estructures nacionals al Congrés Nacional celebrat a València el 29 i 30 de setembre i ara ens disposem a renovar les estructures comarcals, tot celebrant-se aquests arreu del País. En breu se celebraran també els congressos locals.
Així, a més dels informes del Secretari Comarcal Pep Jordà, regidor del Bloc a Beniarrés, els militants tindran ocasió d’escollir els seus representants al Consell Nacional i triaran les persones que formaran el Consell de coordinació comarcal.
Un punt important del Congrés serà el paper del BLOC dins la Coalició Compromís i l’adopció dels acords i la direcció política que van eixir del Congrés Nacional del BLOC el passat mes de setembre a València en relació a la realitat de les nostres comarques. Recordem que la presència de la comarca va eixir reforçada dins l’Executiva Nacional             que allí es va aprovar: Rafa Carbonell i David Abad, Vicealcalde i regidor d’Hisenda d’Alcoi respectivament, i Rafa Climent, alcalde de Muro, en formen part.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...