Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 17 d’abril del 2012

El Bisbe contestà Reig Pla insisteix en la "cura" de l'homosexualitat

El Bisbe d'Alcalà d'Henares, nascut a Cocentaina, Juan Antonio Reig Pla torna a ser notícia per reafirmar en una entrevista concedida a 'Religión en Libertad' les sentències que van revifar la polèmica després de l'Eucaristia del passat Divendres Sant i que l'acusen d'homòfob. Podria estar en Cocentaina per celebrar la 'Mareta'

Ja va ocupar portades per oficiar una Missa amb la bandera franquista./ AM
El contestà Juan Antonio Reig Pla ha ocupat centenars de diaris, en paper o digital, així com noticiaris de televisió o ràdio, durant les últimes setmanes arran de les seues polèmiques declaracions en les quals relacionava l'homosexualitat amb la prostitució i el "camí a l'infern" de totes dues alhora.
Després d'acumular milers de vistes en vídeos a la xarxa, Reig Pla ha tornat a reafirmar les seues paraules en una entrevista oferida al mitjà 'Religión en Libertad'El bisbe d'Alcalá d'Henares aclareix que no és homòfob amb noves declaracions sobre la identitat sexual. Juan Antonio Reig Pla, ha defensat que moltes persones que senten atracció cap a unes altres del mateix sexe "poden ser resolts amb una teràpia apropiada, especialment si la pràctica d'actes homosexuals no s'han arrelat".
Després de la polèmica homilia de Divendres Sant, Reig Pla ha respost positivament a la possibilitat de canvi en les persones gais. "Segons la fe cristiana, la redempció, la salvació, no és simplement una dada de fet. Se'ns ofereix la salvació en el sentit que se'ns ha donat l'esperança, una esperança fiable, gràcies a la qual podem afrontar el nostre present", ha recalcat.
Així mateix, enfront de les crítiques que han refermat després de l'homilia, el prelat ha assenyalat que ha rebut "mil correus electrònics, cartes i cridades de suport, la proximitat bisbes, sacerdots, religiosos i fidels laics d'Espanya i de moltes parts del món, així com d'importantíssimes institucions eclesiales i civils".

Ací us deixem el clip de vídeo de la passada Homilia de Divendres Sant que va originar la polèmica:


Noticia publicada al diari ARAMULTIMEDIA

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta colla de fatxes es podrien clavar les seves paraules per el recte.
El mes trist de tot es vore com l'esglesia catolica permeteix aquest tipus de comentaris homofobs.
El mal que tenen que sentirse aquelles persones creiens i homosexuals, aquesta colla de impresentables son los talibanes del nacional catolicismo.
Que Deu els pille confesats.

Anònim ha dit...

ELLS SI QUE SON MALALTS.... PER TOT L'OBSCURANTISME QUE DUEN DARRERE..MIREU MIREU LA MONJA DELS XIQUETS QUE FORT!!!!
QUE DEIXEN LES ORIENTACIONS SEXUALS EN CASA I QUE JUSGEN A LES PERSONES PER BONES O ROÏNES O ALS LLADRES...... I L'ESGLESIA DEURIA SER LA CASA DE TOTS SENSE JUSGAR TANT LO QUE ELLS VOLEN.
QUE LA SOCIETAT FA ANYS JA QUE HA CANVIAT , QUE ES FIQUEN AL LORO JA!!!!!!!!

Anònim ha dit...

El proxim diumenge son els combregars pasara el batle perles cases dels malalts , entrara a casa dels homosexuals, ja que aquesta colla de talibans es pensen que es una enfermetat.

Anònim ha dit...

NO PUES RESULTARA SER Q LOS HOMOSEXUALES ES LO NORMAL, Y UNA MIERDA, ES UN PROBLEMA Y GRANDE Q TIENE EL Q LO ES, SOLO AY Q PREGUNTAR AL Q LO ES SI LE GUSTARIA SER HETEREO, EL MUNDO AL REVES CADA DIA ELLES MES MACHOS Y ELLS MES MARICONES DEU MOS PILLLE CONFESATS

Anònim ha dit...

Tu si que eres un problema , no molt gran per que en aquelles persones en qui parles no et faran molt de cas.

Anònim ha dit...

Todos los del PP detras de la procesion de los combregars , les pediria que no fueran tan cinicos y que apoyaran mas la seguridad social y menos los recortes , que por los recortes si que muere gente y no por ir detras de un parroco.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...