Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 18 d’abril del 2012

L’Ajuntament de Beniarrés vol gastar 40.000 € en posar gespa natural al camp de futbol


En el passat ple ordinari celebrat a l’Ajuntament de Beniarrés el dia 29 de març ( com l’Ajuntament de Beniarrés ni vol ni te gana de publicar les convocatòries ni les actes, molta gent no ho sap), es va informar d’un decret d’alcaldia. En qüestió es tracta del decret 13/2012 de data 2 de febrer de 2012.

El decret en qüestió sol·licitava una subvenció a la Diputació d’Alacant “para la financiación de las obras de adecuación y acondicionamiento del campo de futbol mediante la implantación de césped artificial o césped natural por un importe de 40.000 € (sic).

Com heu pogut llegir, queda bastant clar. Es demana una subvenció per posar gespa artificial o natural al camp de futbol. Sent generós, convertir el camp de “La Parà” en un camp de gespa artificial costa més de 350.000 €, es a dir, amb els 40.000 € sol·licitats, sols hi ha per a fer de gespa artificial l’àrea d’una porteria, per tant, el que es pretén amb aquesta subvenció es fer el camp de “La Parà” de gespa natural.

Sense desmereixer que l’equip del Beniarrés CF, té tot el dret a jugar en un camp amb millor condicions, que el poble de Beniarrés es mereix un camp millor per a practicar el futbol i sempre demanant el millor per al nostre poble, cal ser realistes i posar els peus en terra.

Tots els pobles que poden estan llevant els camps de gespa natural per el seu elevat cost de  manteniment, tant humà com econòmic i a Beniarrés no anem sobrats ni de diners ni de treballadors municipals per a tenir un camp en les millors condicions possibles i al mateix temps atendre el manteniment diari del nostre poble, entre altres coses com el tancament del camp per a tenir-lo en condicions òptimes quan es jugue algun partit, l’elevat consum d’aigua que necessita un camp de gespa natural per al seu manteniment, i altres coses que desconeixc que fan que l’adequació de l’actual camp de “La Parà” a un camp de gespa natural siga inviable.

Considere que no es deuen de “tirar” els diners adequant el camp actual a un camp de gespa natural, pel simple fet de que no el podem mantindre.

Sigam realistes i que es destinen aquests diners a altres menesters que generen llocs de treball.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Camp de gespa hhoollleeeetu con dos cojones. La paraula estalviar no la coneixen?

Anònim ha dit...

La teva opinió és molt respetable, encara que trobe una falta de respecte les teves paraules com "tirar" fent referència als diners i per descomptat trobe que no hauries de criticar sense saber abans la realitat d'allò que es vol fer al camp ja que al teu article no ho saps encara que jo tampoc estic d'acord amb el fet de utilitzar els 40000 per al projecte que em descrius. Visca la Tercera República!

Anònim ha dit...

A més de considerar un desgavell el gastar-se els diners (que no tenim) en gespa, pense que l'equip de futbol no és Beniarrés, no és el poble, no representa el poble; és una colla de socis o el que siga que els agrada el futbol. Potser a tots els beniarresins no els agrade tant el futbol i pensen que l'ajuntament podria gastar-se els diners en altres aficions (esportives o no).

gabri ha dit...

Respecte el tercer comentari, com a jugador del beniarres, estic ben orgullos de dur el nom del poble de beniarres a l'escut de la nostra camiseta i considere que sí que representem el nom del poble de beniarres per alli aon anem a jugar , ja que vaig naixer a beniarres i estic orgullos de defendre el nom de beniarres al igual que els nostres companys de muro, cocentaina, lorxa, castello,... que al igual que la gent de beniarres , juga per a que el nom de Beniarrés estiga present en la camiseta i estem tots orgullosos de representar al poble de Beniarrés.


Pero canviant de tema, el que es parla açi es sobre la gespa del camp de " La Para" . Tot el mon que esta un poc clavat amb aço del futbol sap que fer un camp de gespa artificial ( que es lo que es deuria de fer, perque no te casi gastos de mantinemt) es inviable per el cost que te ( normalment esta sobre 500.000 €), perque fer un camp de gespa natural acarrea molt gastos , com tallar la gespa , regarlo, pintarlo,...

Per lo tant, com a jugador i en veu de tots els jugadors ( espere que no hem critiquen ) , crec que lo millor es esperar per a tindre una bona subvenció i fer el camp de gespa artificial, i amb aço es tindria una base per a que es formaren categories inferiors del Beniarrés C.F. i tindre un futur en l´equip i que en Beniarrés ja no es deixara de jugar al futbol.

Perque vist lo vist , si continua aixi , la gent de fora ( que actualment es la que esta mantenint l'equip ) deixara de voler vindre a Beniarrés a jugar al futbol.

I desde açi demane també que la gent del poble que vinga a vore el Beniarrés vinga a animar , no vinga a criticar, perque desde fora es veu tot molt bonic, pero quan estas jugant tot es diferent, perque si la gent del poble no continua jugant per molt que vinga gent de fora , el Beniarrés tard o prompte desapareixera, moltes gracies a tots.

FORÇA BENIARRES!!!!

Anònim ha dit...

Gabri tot el que dius esta molt be, representar el nom del poble , estar molt orgullos i tantes paraules boniques, pero la situacio actual retallades en sanitat,educacio ,copagamens en medicamens etc.
El futur del poble, un punt indispensable es l'escola el mentgador i no donen ni un duro, conta el perque tenenares fora, el perque no tornaras, no sera per el Beniarres CF.
Millor que el futur del Beniarres CF es el futur de Beniarres , que no es gasten els diners publics en gilipollades i que no continuen malgastan els diners publics en xorrades.

Anònim ha dit...

A Gabri:
El dur el nom del poble fora de Beniarrés no té perque contar necessàriament amb el suport econòmic tan elevat per part de l'ajuntament.
Es pot dur amb molta honra el nom del poble fora amb les actituds particulars de cadascú.
I a més, Gabri, crec que has de convenir amb mi que no tot és futbol, has d'entendre que puga haver persones que no els agrade tant el futbol com a tu.

Gabri ha dit...

Estic totalment d´acord amb l´anterior comentari, hi han diners que fan mes falta que per arreglar el camp de futbol , pero el que estem parlant amb aquest article que ha publicat fede, es sobre el camp de futbol de beniarres , totalment d´acord que estos diners vajen destinats al comedor escolar, metge,...

Jo simplement he donat la meua opinio respecte al camp de futbol, ojala es pugeren solucionar tots els altres problemes i despres arreglar el camp de futbol, pero tots sabem els delspilfarros que han estat fentse i que ara no hi han diners per a res.

I en quant anarmen a viure fora del poble va ser per que la meua dona volia viure en muro i jo treballe en Alcoi, i no hem desagrada viure a Muro, pero si haguera pogut m´agradaria viure a Beniarrés i sempre que puc estic per alli perque es el meu poble.

Anònim ha dit...

Espere que no et senques violentat per el meu escrit, pero la matjoria de la gent jove esta emigrant a altres pobles per no tindre una vivenda , per tindre mes comoditats com metge, escola , mentgador serveis publics , transport public etc.....
La gent jove emigra i mai mes tornara, els fills daquesta gent creixeran i seran Mureros ,Alcoians o de altres llocs .El que mai tornaran a ser sera Beniarresins, i comdeia l'Ovidi seran empels dun altre prat.
Doncs aixó ,el futur del poble no vindra donat per el futbol ni per malgastar els diners publics, els meus i els teus, en ficar gespa natural.El futur del poble vindra quant aquestos problemes que faig referencia anteriorment siguen solventats , pero el problema no es el problema el problema es la clase politica que mira cap a un altre costat prefereixen lluir camp de futbol que mentgador.

Gabri ha dit...

Totalment d'acord amb el teu comentari .
Mentres la politica que tenim siga de "grandes eventos" i de lluir la casa per fora i per dins tindrela feta pols , la gent seguira desapareixent i buidant els pobles, i buscant faena i servicis en ciudats més grans.

Anònim ha dit...

¿estem locos o que?
No cregeu que ya eu fet bastan mal tots es politics. ya sta b de cremar billets!! perque no una pisina mes? ara que en posen una olimpica y en tindrem tres en marcha. q lleven la dipu i sacabaran moltes destes tonteries.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...