Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 11 d’abril del 2012

Continua creixent l'atur a Beniarrés


Beniarrés, amb 136 aturats, és la tercera població del Comtat amb més gent sense treball

L'atur no cessa en la seua pujada i encara que no de forma alarmant, ha tornat a augmentar durant el mes de març en la comarca del Comtat.

Cocentaina és de nou el municipi amb major taxa de desocupació. 1.447 persones es troben inscrites en el *Servef per les 1.060 que hi ha a Muro.

La capital del Comtat, ha tornat a la crua realitat després d'un mes de febrer esperançador i al març ha vist incrementada la llista en 24 persones.

Emmuralle per la seua banda, i igual que en els mesos de 2012, continua sumant mes a mes. En aquesta ocasió, març ha deixat 16 persones més en l'atur.

Beniarrés és el tercer municipi amb major nombre de desocupació amb 136, seguit de Benilloba amb 96, Planes amb 95 i L'Orxa amb 71.

8.155 NO COBREN GENS

Dels 17.511 aturats de les comarques del Comtat, la *Foia i L'Alcoià, 8.155 no reben cap tipus de prestació. Es tracta de quasi el 47% dels aturats, un punt més que en el mes passat i un 6% més que al desembre. Aquestes xifres indiquen que la comarca està per sota que la resta de la Comunitat Valenciana i d'Espanya quant a protecció per desocupació.

Noticia publicada a Pàgina 66
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...