Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 16 de febrer del 2012

Si jo pague, si tu pagues, en que s’han gastat els diners?

El passat dia 19 de gener vaig assistir com a públic a la darrera sessió plenària celebrada a l’Ajuntament de Beniarrés.

Degut a que l’últim ple ordinari de l’any 2011 no es va celebrar per no tenir contingut (segons l’alcalde), en el ple del 19 de gener es van poder fer precs i preguntes per part dels partits que formen l’oposició a l’equip de govern del consistori beniarresí, PSPV-PSOE i BLOC.

Voldria fer una reflexió sobre una pregunta que li va fer el representant socialista, Jesus Gozalbez, al nostre alcalde, Luís Tomás. La pregunta era la següent: Molts diners li deu l’Ajuntament de Beniarrés a la Mancomunitat del Xarpolar corresponent a l’any 2011?. La resposta per part de l’alcalde va ser: Li se deu tota l’anualitat 2011.

A simple vista, aquesta resposta no alarma, però si li posem números la cosa canvia.

L’aportació a la Mancomunitat del Xarpolar per a fer front als Serveis Socials que tenim i a la recollida de la brossa dels contenidors ( no la recollida domiciliaria que la fa una altra empresa) de fem, plàstic i vidre corresponent a l’Ajuntament de Beniarrés en l’exercici 2011 és de 78.000 € als que cal sumar-li 5.500 € més, es a dir, un total de 83.500 €. Es a dir, l’Ajuntament de Beniarrés deu a la Mancomunitat del Xarpolar a data 19 de gener de 2012, 83.500 €. Per a posar-se a tremolar.

Tots i totes hem pagat el nostre rebut de la brossa que ens passa SUMA i que és de 36 € a l’any per habitatge ( cal dir que el PP l’ha pujat un 50% per aquest any 2012) corresponent a l’exercici econòmic 2011. Aleshores cal preguntar-se, en que s’han gastat aquest diners si a li devem 83.500 € al Xarpolar i li devem vàries mensualitats a l’empresa que s’encarrega de l’arreplegada de la brossa domiciliaria (casa a casa) si tots hem pagat els nostres rebuts de la brossa?


Cal dir que el que s’arreplega en concepte de la brossa no dona per a pagar en la seua totalitat l’aportació a la Mancomunitat el Xarpolar i a l’empresa que arreplega la brossa domiciliaria, però si que donen per a pagar gran part d’aquestes factures i per això l’Ajuntament de Beniarrés fa un pressupost per a que amb el s’ingressa per uns conceptes pagar el que es gasta.

Ningú té que vindre de fora a pagar aquesta important quantitat, 83.500 €, l’hem de pagar nosaltres però falta saber com i quan doncs l’empresa deu cobrar per el treball realitzat.

Així que cal preguntar-se: si jo pague, si tu pagues en que s’han gastat els diners?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo que està passant açi en Beniarrés i especialment en tota la Comunitat Valenciana, es simplement vergonyos, que cuatre desgraciats estigen enriquint-se a costa dels nostres diners que cotizem com a ciutadans de la comunitat i que després no es paguen factures als proveidors , es tanquen colegis , retallades per açi , retalladas per alla, pero aixo si, "grandes eventos" que no en falten.

M´imagine la gent que viu en les altres comunitats i mos veuen als valencians, estaran diguentse " esots son tontos, los peperos se la pegan una y otra vez y ellos les vuelven a votar" , som la vergonya de espanya, per favor gent pepera , abriu els ulls de una punyetera volta i mireu la gent que esteu votant lo que està fent dels nostres diners , i no digau que es culpa del antic govern central , que açi en la comunitat el camps i companyia tenien els diners que es aplegaven de madrid, pero ells sels gastaven en lo que els donava la real gana.

Obriu els ulls per favor i que es note en les proximes eleccions!!!!

Anònim ha dit...

El problema d'obrir els ulls és vorer els 5 millions de parats que ens han deixat els socialistes. No hi ha alternativa política vàlida i ja sols ens queda que al carrer es faça una revolució.
Bon dia!

Anònim ha dit...

Em pareix molt be,el segon comentari, jo no soc partidari de ningun partit democratic, tans sols pense que la gent del poble deuria tindre veu i vot , i no uns quants politics de carrera que tans sols volen omplir-se les butxaques, sigen del partit que siguen.

Anònim ha dit...

http://www.diarioinformacion.com/alcoy/2012/02/19/recortes-paralizan-proyecto-via-verde-tren-alcoy-gandia/1225229.html

Supose que a aço no t'interesarà donarli publicitat

Beniarres al dia ha dit...

Perquè no s'ha de publicar al blog la noticia que ens facilites de Beniarrés?

Anònim ha dit...

el màxim de la corrupció més vergonyosa a tot l'estat espanyol está a València, és tal lèscaldalo que han fet que ni Rajoy s'atreveix a ficar un del pp al ningú a Madrid

Vergonya internacional !!!!!

manen els fills i nets dels franquistes: palo al treballador ,

Anònim ha dit...

El senyor Fraga estaria molt content: " hay que trabajar de sol a sol para comer"

Anònim ha dit...

Quina quantitat de merda ens queda per tragar!
Amb la majoria absoluta del PP hem retrocedit 30 anys enrere en la democràcia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...