Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 16 de febrer del 2012

La Comunitat Educativa de Beniarrés ix al carrer

El Col·legi Públic Perputxent de Beniarrés ha organitzat per a aquest pròxim dijous una marxa reivindicativa per a mostrar el seu rebuig a les retallades anunciades pel Consell durant les últimes setmanes


Així, aquesta petita localitat del Comtat s'uneix a les protestes generalitzades en tot el territori valencià exigint a l'ens autonòmic que abone els deutes pendents amb els centres i que cesse en la seua intenció d'aplicar fortes retallades al sector educatiu.


Cal recordar que el col·legi de Beniarrés ja va ser víctima d'aquestes retallades fa uns mesos, quan el Consell va autoritzar la supressió de una unitat educativa que finalment es va aplicar a l'inici d'aquest present curs.


La marxa s'iniciarà a partir de les 12'30 hores des de la mateixa escola en direcció a l'Ajuntament. Pel camí, el personal docent així com l'AMPA té previst repartir uns fullets informant sobre l'estat dels comptes del centre, així com de les retallades que afectaran a l'escola. Una vegada arriben a les portes del consistori llegiran una sèrie de manifestos perquè la resta del poble puga prendre part en la reivindicació.


El Consell deu actualment a aquest centre tots els pagaments des de l'últim quadrimestre de 2011. A més també es deuen les beques del menjador (aquest en perill de desaparició si no augmenten els usuaris per tal que el facen rendible), així com el desplaçament dels professors itinerants.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...