Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 11 de gener del 2012

Festivitat de Sant Antoni

L'Ajuntament de Beniarrés celebra la festivitat de Sant Antoni amb un dinar popular i música el proper dissabte 14 de gener.





Cartell anunciador de la Festivitat de Sant Antoni

Sincerament pense que celebracions com aquesta de la Festivitat de Sant Antoni, que ja la celebrava el poble fa uns anys sense cap aportació econòmica de l’Ajuntament, no es deurien de pagar amb diners públics i deixar-les com es realitzava fa pocs anys, on veïns i veïnes de Beniarrés celebraven aquesta festivitat, juntament amb l’església, d’una forma menys ostentosa però molt més entranyable i amistosa.

Crec que els diners que costarà celebrar aquesta festivitat es podrien destinar, primerament per pagar a proveïdors de l’Ajuntament de Beniarrés, molts dels quals es deuen factures des de fa molts mesos i que no han cobrat encara o, perquè no, destinar-los a pagar el dèficit del menjador escolar, a canvi de obtindre dinars per ajudar a famílies necessitades que ho estant passant molt malament per la crisi econòmica i la manca de treball.

És moment de posar els peus en terra., sols cal la voluntat de fer-ho i no depén de tú.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta gent está retrasada , convidades amb diners publics quant la gent esta sense cobrar els denires de l´escola taller.
Recolecta extraordinaria per al menjador de l´escola minim 1E GASTEUSE ELS DINERS DE LA TORRADA EN EL MENJADOR, CATETOS .

Anònim ha dit...

aquesta festa l´auiria de pagar o contribuir l´esglesia. a lo del menjador no hi ha cap tipus de problema al igual que l´anjuntamen colabora en coses de iglesia, tans sols en queda demanarli al senyor rector que ifatja una colecta extraordinaria a benifici dels nens que tan bol i estima.

Anònim ha dit...

l´ajuntament fica com a cota per a utilitzr el gimnas 15 euros però que és pensen que som rics?

Anònim ha dit...

quins estudis té la gent que hi ha a l´ajuntament de beniarrés???

Anònim ha dit...

Aço es l'ajuntament que volia el poble de Beniarres, seguir creant deutes.Tota Espanya apretanse el cinturo menys aquest poble.QUE RICS SOM!

Anònim ha dit...

Açò és l'ajuntament que el poble de Beniarrés vol o ha volgut, per això l'han votat i ha eixit guanyant. Ara, ateniu-se a les conseqüències.

Anònim ha dit...

La torra no fa falta,qui vuiga anar que seu page,que en la crisis que estem,no estem per a mes deutes,pagueu lo del minjador,que fa mes falta

Anònim ha dit...

La gent amb estudis, trellat i carrera la vam fer fora de l'ajuntament, no fora cas que ho feren be i no puguerem criticarlos.
La torra que la pague cadascu o l'esglesia

Anònim ha dit...

En democràcia sempre tenim el que volem, ja deien els grecs que era el sistema de govern menys dolent.
El que cal es fixar-se bé per que no ens enganyen i aixó es molt difícil i si no mireu el que está passant-nos ara amb Fabra i Rajoy. Es el que hi ha i tenen majoria absoluta per a fer absolutament el que es done la gana inclós el contrari del que deien.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...