Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 25 de gener del 2012

Ni puto cas

El passat dia 20 de desembre de 2010 escrivia aquest “post” en aquest mateix blog.

A l’article, feia referència a com l’Ajuntament passa olímpicament de publicar les actes de les sessions plenàries que al consistori beniarresí es celebren per tal de que els veïns i veïnes de Beniarrés s’assabenten de com gestiona l’equip de govern els diners que paguem en els nostres impostos, els projectes que pensen ens poden beneficiar com a poble, les normes i ordenances que volen que s’apliquen a Beniarrés i tantes i tantes cose, que cal que l’a gent s’assabente.

A l’endemà de publicar aquest article al blog, vaig presentar aquesta instància:

EXPOSA:

Els regidors i l’alcalde del nostre Ajuntament són elegits per governar el nostre poble per a un període de 4 anys, en els quals gestionen els diners públics, realitzen i presenten projectes i modifiquen o redacten ordenances que afecten a la totalitat de la població.

Les decisions i acords s’adopten en les sessions plenàries que de manera ordinària i extraordinària es celebren a l’Ajuntament de Beniarrés.

Aquests acords i decisions ens afecten com a veïns i veïnes de Beniarrés i a no ser que s’assiteixca com a públic a les sessions plenàries, no es podem assabentar del que en elles s’acorda, privant a molts veïns i veïnes de saber en que es gasten els diners dels seus impostos i dels acords que en les sessions plenàries es prenen.

La publicació a la web de l’Ajuntament de Beniarrés, així com penjar les actes de les sessions al tauler d’anuncis, no generen cap cost econòmic a l’Ajuntament, simplement dependrà de que es publiquen o no de la voluntat dels nostres dirigents locals.

SOL·LICITA:

Que es publiquen a la web de l’Ajuntament la còpia de les actes de les sessions plenàries.

Que es pengen còpia de les actes de les sessions plenàries al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Beniarrés.

Rebre resposta per escrit a la petició realitzada i que me se notifique a l’adreça dalt assenyalada dintre dels límits que contempla la llei.



Després de llegir la instància i transcorreguts 35 dies ( la llei marca 5 dies per tindre una resposta),ni a la web de l’Ajuntament s’ha publicat cap acta referent a l’any 2011, ni al tauler d’anuncis s’ha penjat cap acta de la darrera sessió plenària i ni jo he rebut cap contestació, ni verbal ni per escrit, tal i com demanava a l’instància.

Es a dir, ni puto cas m’ha fet l’Ajuntament de Beniarrés al que un veí del poble demana que és simplement estar informat de les decisions que es prenen a la Casa de Tots.

El despreci i l’ignorància que donen com a resposta a una petició d’un veí de Beniarrés demostren molt clarament la voluntat de l’equip de govern d'informar al poble del que es decideix a l’Ajuntament.

3 comentaris:

Beniarres al dia ha dit...

Redeu. No se si ha sigut la Divina Providència, la instància que vaig presentar a l'Ajuntament o aquest article al blog, el que ha fet que a la web de l'Ajuntament es publiquen les actes de les sessions plenàries del passat any: http://www.beniarres.org/index.php?pag=78

M'alegre de que m'hagen fet cas i si no ha sigut per la meua petició i ha sigut per voluntat pròpia de l'equip de govern, també m'alegre.

Espere que no quede ahí, i que d'ara endavant ens publiquen les actes de les sessions plenàries, per no d'any en any, sinó tal i com van celebrant-se i aprovant-se

Anònim ha dit...

veus home com tot aplega.

Anònim ha dit...

Com te que creixer un poble si no feu més que tirar-vos pedrades els uns als altres, així és com funciona tot ara. Fora els bipartidismes, que no fan altra cosa que retrassar l'evolució de la societat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...