Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 10 de gener del 2012

La Generalitat Valenciana pujarà el preu de la gasolina i el gasoil

El Decret Llei de mesures urgents per a reduir el dèficit arreplega que tant la gasolina com el gasoil d'automoció es gravaran amb 4,8 cèntims d'euro el litre, enfront dels 3,6 cèntims que va anunciar el conseller Vela el dijous.


El text complet de les mesures urgents aprovades per la Generalitat per a intentar fer front a la situació econòmica s'ha publicat hui en el Diari oficial de la Comunitat Valenciana. Un decret llei que guarda una amarga sorpresa, la pujada de l'impost sobre les vendes minoristes de determinats hidrocarburs, el popularment conegut com a 'cèntim sanitari', serà superior a l'anunciat el dijous.


Segons el DOCV, el gravamen autonòmic per a gasolina, gasoil d'ús general i querosens serà de 48 euros per mil litres, és a dir, que a l'hora de repostar suposarà 4,8 cèntims per litre. El conseller d'Hisenda, José Manuel Vela, va reconèixer el dijous que s'aplicarien els tipus màxims permesos i que en el cas del gasoil passaria a suposar 3,6 cèntims d'euros enfront dels 1,2 cèntims que es recaptava fins ara. Probablement el conseller va confondre la diferència del que s'incrementava, en lloc del tipus que s'aplicarà finalment. El decret manté la devolució d'aquest impost per al gasoil d'ús professional per a transportistes, agricultors i vaixells de pesca.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No volieu peperos , asi teniu els peperos . " No vamos a subir los impuestos" no que va !!! , es l´unic que han fet desde que han entrat, i després les culpes diran que es del " anterior partido que estaba en el poder " i mentres ells no paren d´enriquirse i de fer obres que no valen pa res i formules 1, ...

Mentres estiguen estos manant en la comunitat valenciana aço sense va a fer la ma.

Anònim ha dit...

Pobrets.
En tant de cotxe oficial que tenen no podran pagar tot el caldo que posen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...