Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 23 de gener del 2012

La Generalitat Valenciana ofega l'Educació Pública

Llegia amb preocupació un article al diari digital ARAMULTIMEDIA referent a la situació en que es troba l’IES Mariola a la població de Muro, on els estudiants del mòdul de Turisme, farts d’anar amb mantes al col·legi per la manca de calefacció degut als impagaments del Conselleria d’Educació a l’empresa que subministra el gasoil.

Sembla ser que els desgavells dels dirigents de la Generalitat Valenciana ens estan portant a situacions que ningú haguera encertat tant sols fa 6 mesos quan ens van cridar per anar a votar al nostre Govern autonòmic.

Per aquell temps ens venien que erem l’enveja de la resta d’Europa, que a casa nostra tot els mals eren culpa d’un govern central, governat per els socialistes, que no ens volien i no ens donaven el que ens pertanyia., encara que aleshores erem la “Comunitat” més endeutada segons el nostre PIB, tenim les xifres d’atur per damunt de la mitja, tenim uns serveis educatius i sanitaris lluny del que com a persones ens mereixem, i tantes i tantes coses, que a molta gent li van posar un venda als ulls i els van tapar el nas, per anar a dipositar el seu vot. I això sense parlar de com ha acabat el President de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, sentat a la banqueta dels acusats, com un lladre qualsevol.

Després d’aquest incís, voldria dir que el que està passant a l’IES Mariola de Muro, no es un cosa aïllada i també estem patint a casa nostra, es a dir al nostre col·legi “Perputxent” de Beniarrés.

Tal com es informava la circular que ens van donar als pares i mares del col·legi “Perputxent” de Beniarrés el passat dia 18 de gener de 2012, la Conselleria d’Educació deu al col·legi, de l’any 2011, 6.500 € per al seu funcionament en concepte de:

-Despeses de funcionament dels centres (de 3 quadrimestres falten dos, aprox. Uns 3.200 €)

-Despeses de funcionament del menjador escolar del 1r trimestre ( uns 1.200 €)

-Beques de menjador escolar corresponents al 1r trimestre uns 2.100 €)

Com es pot apreciar la manca de recursos econòmics per part de la Generalitat, ofega al nostre col·legi, encara que els 18 milions d’euros per a celebrar el Gran Premi de Formula 1 a València si que estan disponibles i sense cap demora en el temps.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si aquesta situació no l’han vista mai, i que fa falta per a que els mestres, professors reaccionen? que tenen por a fer vaga? a on està l’exemple de qui transforma la societat mitjançant l’educació ara esta part mirant, asustat? no ja que tenen la pageta assegurada i per això no realitzen mobilitzacions.
Ja se que el dissabte passat hi va ver una però dissabte. A la vaga de dilluns a divendres i amb el suport de tot i cada un dels pares ja que són els seus fills qui pateixen les circuntancies.

NO MÉS MESTRES OBSERVADORS PASSEM A L’ACCIÓ VAGES I MOBILITZACIONS JA!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...