Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 20 de desembre del 2011

Tal vegada el rar siga jo

Queden pocs dies per acabar aquest any 2011 i és moment de començar a mirar enrere a aquest any que està acabant-se.

Els ciutadans vam ser citats a les urnes el passat 22 de maig per tal de triar als nostres representants als ajuntaments i a les Corts Valencianes amb eixe dret que ens hem atorgat que és el dret a vot.

Una vegada constituït els nostres ajuntaments, les corporacions locals son les encarregades de gestionar els nostres impostos, de vetllar per el nostre benestar, de oferir-nos estones de festa i activitats culturals i esportives, de prestar-nos els servies bàsics per a que Beniarrés siga un poble cada vegada amb una millor qualitat de vida i benestar.

Totes aquestes decisions s’acorden i ens donen compte en les sessions plenàries que a l’ajuntament es celebren al llarg de l’any i de les quals es redacta un acta de la sessió plenària.

A data 21 de desembre de 2011, a la web de l’Ajuntament de Beniarrés, no s’ha publicat ni una sola acta de les sessions plenàries que al consistori beniarresi s’han celebrat ni tampoc al tauler d’anuncis.

Estem cridats a votar cada quatre anys però tenim el dret de saber en que es gasta els diners el nostre Ajuntament, els diners de tots. Tenim dret a saber quins projectes tenen els nostres governants per a millorar la nostra qualitat de vida. Tenim dret a saber quin es l’estat financer del nostre ajuntament, doncs si es deuen diners, serem nosaltres els qui amb els nostres impostos, hem de fer front al seu pagament.

No val a dir que qui vullga assabentar-se del que passa a la Casa de Tots, assistixca a les sessions plenàries, no. Un ajuntament deu informar per tots els mitjans possibles, sempre que eixa siga la intenció dels governants a l’Ajuntament de Beniarrés, de tot el que passa i es decideix i la manera de fer-ho és fent publiques les actes a la web de l’Ajuntament de Beniarrés i al taules d’anuncis.

No he sentit a ningú demanar que es publiquen les actes de l’ajuntament per tal de saber que es vol per al nostre poble, tal vegada el rar siga jo al demanar-ho per escrit al nostre ajuntament en breus dies.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

no eres rar , eres Winrar , que estas obsesionat en el ajuntament, pareix que siga soles teu,

consejo del dia ; VIU Y DEIXA VIURE, ala a pasar bon dia.

Beniarres al dia ha dit...

Anònim, de les teues paraules, sols puc pensar que estàs obsesionat en mi.

Ala a passar un bon dia

Veus fer com fan no es pecat.

O a cas tu no vols sabar en que es gasten els diners dels teus impostos?, dels projectes per al teu poble? de l'estat financer i dedeute del teu poble? Si tú no vols saber-ho, jo si i pense que no demane res que altres ajuntaments no ho facen sense que se'ls ho sol·licite

* El de l'oli * ha dit...

L'ajuntament és la casa de TOTS i TOTES.
El que hem de fer és fer fora als malfeiners que l'ocupen.
Votant, clar.

Beniarres al dia ha dit...

Aquesta és la instància que he presentat aquest matí a l'Ajuntament de Beniarrés per a veure si ho veuen a bé publicar les actes de les sessions plenàries a la web de l'Ajuntament.

Nom: Frederic jordà Crespo

EXPOSA:

Els regidors i l’alcalde del nostre Ajuntament són elegits per governar el nostre poble per a un període de 4 anys, en els quals gestionen els diners públics, realitzen i presenten projectes i modifiquen o redacten ordenances que afecten a la totalitat de la població.

Les decisions i acords s’adopten en les sessions plenàries que de manera ordinària i extraordinària es celebren a l’Ajuntament de Beniarrés.

Aquests acords i decisions ens afecten com a veïns i veïnes de Beniarrés i a no ser que s’assiteixca com a públic a les sessions plenàries, no es podem assabentar del que en elles s’acorda, privant a molts veïns i veïnes de saber en que es gasten els diners dels seus impostos i dels acords que en les sessions plenàries es prenen.

La publicació a la web de l’Ajuntament de Beniarrés, així com penjar les actes de les sessions al tauler d’anuncis, no generen cap cost econòmic a l’Ajuntament, simplement dependrà de que es publiquen o no de la voluntat dels nostres dirigents locals.




SOL•LICITA:

Que es publiquen a la web de l’Ajuntament la còpia de les actes de les sessions plenàries.

Que es pengen còpia de les actes de les sessions plenàries al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Beniarrés.

Rebre resposta per escrit a la petició realitzada i que me se notifique a l’adreça dalt assenyalada dintre dels límits que contempla la llei.


Beniarrés a 20 de desembre de 2011

Anònim ha dit...

molt be fede, a vore si de una punyetera volta l´ajuntament este fa algo en trellat i no amage tant, gràcies

Anònim ha dit...

algo raret si que eres , pero bo tots tenim un puntet raroraroraro. jajajaja
BON NADAL A TOTS

Anònim ha dit...

Amic Fede, no eres raro com titules en el escrit. Eres una persona compromesa en la societat que ens ha tocat viure i lluites per millorar-la el que passa es que hui la moda es altra. Continua com eres i no canvies.

Anònim ha dit...

Si tu eres RAR jo sóc ZIP. I els meus amics ARJ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...