Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 13 de desembre del 2011

Simplement indignant

Demà 14 de desembre finalitza l’Escola Taller que el Xarpolar havia sol·licitat al SERVEF i on 32 persones han estat treballant des del 10 de desembre de 2010 per a formar-se en el mercat laboral en altres activitats diferents a les que habitualment havien anat desenvolupant al llarg de la seua vida laboral, de les quals, sinó estic equivocat, 7 són de Beniarrés.

Aquesta Escola Taller està finançada amb Fons Europeus amb un subvenció finalista. Que vol dir açò de finalista? Doncs que els diners venen d’Europa per a pagar aquesta Escola Taller, no podent el SERVEF, es a dir la Generalitat Valenciana, destinar aquests diners a altres menesters.




Treballs fets per l'Escola Taller a Beniarrés


La selecció del personal es va segons la situació familiar, econòmica i social dels aspirants, prioritzant als més necessitats i a qui realment els feia més falta.

A un dia de finalitzat aquesta Escola Taller, a les persones que l’han fet, se’ls deuen tres mensualitats del seu sou, es a dir, porten 3 mesos sense cobrar, gastant-se gasolina en desplaçament i fent quilometres per tal d’acudir a l’Escola Taller.

Resulta indignant que la Generalitat Valenciana, per mitjà del SERVEF, porte a aquestes persones i les seues famílies a aquesta situació d’ofegament econòmic i social, sent que els diners si que han vingut d’Europa per a pagar els sou a aquestes persones, que molt animades van veure aquesta Escola Taller com una porta d’eixida temporal a la crisi que estem patint.

Resulta indignant que la Generalitat Valenciana, que deuria ser l’ent que ens garantisca una seguretat i uns drets, siga l’ent que lleve a aquestes persones els sou que dignament s’han guanyat.

On estan ara els alcaldes que tenen el seu poble a la Mancomunitat del Xarpolar que molt efusivament van anar a aplaudir al president de la Generalitat Valenciana Alberto Fabra l’altre dia al Centre Cultural “Joan Fuster”? Quants d’ells li van demanar que els seus veïns i veïnes volen cobrar allò que s’han guanyat?

Simplement indignant

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Poca coherència deu de tindre aquell que formant part d'un partit polític reclama als altres partits allò que el seu no ha sabut resoldre en altres àmbits geogràfics o altres situacions. Pareixeu una panda d'obispes d'eixos que igual donen lliçons morals que alternen amb la "sobrina".
Si el teu partit no et permet donar exemple amb coherència, millor abandona'l o callat.

Beniarres al dia ha dit...

Pots carregar damunt del meu llom tot allò que cregues insjust que els socialistes han fet a Galicia, Andalusia o Catalunya si així creus que pots justificar que aquestes persones no cobren per el treball realitzat.

I per sort o pr desgràcia, no em calle i ho faig donant la cara, cosa que veig que tú no pots dir.

Bisbes i donants de lliçons hi han en molts llocs i com pots comprovar no estant molt lluny

Anònim ha dit...

Fede, demagògies les justes, que ja saps com està el forn

Beniarres al dia ha dit...

Doncs, tú mateix

Anònim ha dit...

com part afectada no son tres mesos sino tres i mig desde septembre no hi cobren ,i acaben dema i no saben quan cobraran . on estan els diners? es la pregunta del sigle .el Xarpolar dema comenca una escola taller a alcoi com pot ser aixo? si deuem a les 40 persones de aquest any com podem comencar un altra escola y mes enganyat a mes persones que se suposa que estan en mala situacio ,ya estan gastant presupost del any que ve que encara no han rebut? aixo no es pot tolerarar que asociacions aixi puguen continuar avant

Anònim ha dit...

els politics del ajuntamen q tragen els dines q san endut en les bujakes

Beniarres al dia ha dit...

No es pot acusar a la gent tant alegrement si no es tenen proves del que dius.

El que ha de fer el SERVEF es pagar a la gent que ha treballat, doncs els diners els ha rebut d'Europa, altra cosa es on han anat a parar i que ha prioritzat pagar primer la Generalitat amb aquests diners

Anònim ha dit...

M'AGRADARIA QUE EM DIGUERA L'ANÒNIM QUE HI HA DITA QUE ELS POLÍTICS De l'AJUNTAMENT QUE S'HAN PORTAT ELS DINERS EN LES BUTXAQUES QUE DIGA QUI SÓN PERQUÈ S'ASSABENTE TOT EL POBLE"

Anònim ha dit...

Pot ser a la F1 i altres events!!!

Anònim ha dit...

"NO ENTENC QUE VOLS DIR AMB F1"

Anònim ha dit...

F1 vol dir FERNANDO 1º, no? o serà la FÒRMULA I?

Anònim ha dit...

creia que com dius que s'han portat els diners de l'ajuntament en les butxaques et refires als d'ací i no a formula1"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...