Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 1 de juny del 2011

Farts de burles

Després d'esperar més d'un més a que ens facilite l'Ajuntament de Beniarrés una informació, que tant sols consisteix en apretar un botó de l'ordinador, ens hem vist obligats a presentar aquesta dura instància al considerar que no sols és una burla al grup municipal socialista, és una burla a la llei que regula els ajuntaments i a la democràcia.


La instància diu el següent:


Nom: Grup municipal socialista de l’Ajuntament de Beniarrés

EXPOSA:

El passat 27 d’abril, es a dir, fa més d’un mes, el grup municipal socialista va presentar una instància sol·licitant que se’ns facilitara còpia del registre general d’entrades i eixides del consistori, cosa que s’havia fet altre vegades amb normalitat.

A dia de hui, 1 de juny, i després de sol·licitat aquesta informació de forma verbal en 5 vegades, encara no se’ns ha facilitat, passant-nos en raons i mentides, doncs de forma verbal se’ns havia dit que ja estava imprés, que ara se vos facilitaria, que ho tenia l’alcalde i que dintre d’un moment, per a que finalment el dimarts 31 de maig, me s' informara que era l’alcalde el qui no ens volia facilitar la documentació sol·licitada.

Aquesta actitud demostra que l’equip de govern pensa estar per damunt de les lleis que regulen el funcionament d’un ajuntament, que la majoria al consistori els permet actuar d’una forma arbitrària i que es poden burlar, donant llargues, als regidors que formem l’oposició a l’Ajuntament de Beniarrés.

Creure en la democràcia i en el funcionament dels Ajuntaments es creu per convicció i no per imperatiu legal i es demostrat fent complir les lleis, per a tots iguals.

Per a portar endavant la nostra tasca de control i fiscalització de les accions del govern municipal de l’Ajuntament de Beniarrés.



SOL·LICITA:

Còpia del registre general d’entrades i eixides de L’Ajuntament de Beniarrés des de la darrera data entregada fins el dia de l’entrega de la documentació.

En cas de que no se’ns facilite la documentació sol·licitada, es comunique la resolució de la negativa de forma escrita.




Beniarrés a 1 de juny 2011



Senyor alcalde - president de l’Ajuntament de Beniarrés

9 comentaris:

* El de l'oli * ha dit...

No em cansaré de dir-ho: menfotisme i caciquisme.

Eixes són les coses que més hi veig a l'ajuntament del meu poble.

El que no entenc encara és com la gent continua votant-los...

Anònim ha dit...

Tal vegada els altres siguen pitjors

* El de l'oli * ha dit...

Tu creus?

Anònim ha dit...

persupost! ara e el poble tenim de tot i l'anjuntament escolta lo que el poble li demana!

* El de l'oli * ha dit...

El poble demana menfotisme i caciquisme?

I com és això "ara e el poble tenim de tot"?

Per cert, no crec que l'ajuntament escolte el que li diu el poble. Escolta solament el que vol escoltar. Quan li parlen de problemes fa la tècnica de l'estruç.

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim: Jo soc part del poble i ni m'escolten ni em donen el que demane.

Tenim de tot? On van els majors que no es poden valdre per ells mateix?, Com es que baixa l'atur als pobles del costat i puja a Beniarrés si tots patim la mateixa crisi? I moltes altres questions que demostren que queda molt per fer.

Això si, tenim dues piscines municipals

Anònim ha dit...

Recorde un concert que es va organitzar i li se va demanar ajuda econòmica a l'Ajuntament per convidar els participants.
La resposta va ser = 0 €.
Això és escoltar, però no concedir.

Anònim ha dit...

I no oblidem que cada vegada hi ha menys gent empadronada...

Anònim ha dit...

Hi ha menys gent, sí; però algú que vivia fora s'ha empadronat ara i curiosament, està treballant per a l'Ajuntament.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...