Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 23 de maig del 2011

Resultats electorals a l'Alcaldia de Beniarrés i a les Corts Valencianes

RESUMEN DEL ESCRUTINIO DE BENIARRÉS
ESCRUTADO:100 %
CONCEJALES TOTALES:9
VOTOS CONTABILIZADOS:96790.97 %
ABSTENCIONES:969.03 %
VOTOS NULOS:50.52 %
VOTOS EN BLANCO:30.31 %

OTOS POR PARTIDOS EN BENIARRÉS
PARTIDOCONCEJALESVOTOS
PP554356.44 %
PSOE221622.45 %
BLOC220020.79%


Aquests son els resultats electorals que es van produir ahir a les eleccions locals a l'Alcaldia de Beniarrés



ESUMEN DEL ESCRUTINIO DE BENIARRÉS
ESCRUTADO:100 %
VOTOS CONTABILIZADOS:95290.75 %
ABSTENCIONES:979.25 %
VOTOS NULOS:90.95 %
VOTOS EN BLANCO:101.05 %
VOTOS POR PARTIDOS EN BENIARRÉS
PARTIDOVOTOS
PP48350.74 %
PSOE28129.52 %
C. COMPROMÍS14214.92 %
EUPV131.37 %
UPYD30.32 %
PACMA30.32 %
ERPV20.21 %
VERDES20.21 %
UXV10.11 %
PFYV10.11 %
PCPE10.11 %
C.D.L.10.11 %
Aquests són els resultats a les Corts Valencianes al municipi de Beniarrés

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Decepcionant, no es pot concebre que un poble torne a votar a un alcalde així...

Anònim ha dit...

Fede bonico , bona vesprada i molt bon dia ; espere que hagau pugut dormir prou bé tota la agrupació, despres dels resultats aconseguits ,jejeje.... domes una coseta sense importacia , com crec que la pagina de Beniarres al dia continuará informant, era per a que en la columna del AUTOR , comensares a llevar lo de : " Regidor del PSPV-PSOE de L´Ajuntament de Beniarrés , es soles per a no crear falses informacións.
Ala grasies i salut.

Anònim ha dit...

Me parece de muy poco gusto y mala educación el comentario del último anónimo "burlándose" de Fede por los resultados de las elecciones y la pérdida del papel de concejal.
Esa no es la manera que debe tener un buen ciudadano, aunque no se compartan las ideas.
Des de aquí felicitar a Fede, por publicarlo. Demuestra tener mayor educación, aunque se sienta derrotado.

Anònim ha dit...

Que tonto este ultim comentari! Que falta de respecte, que poca sensibilitat i que ganes de tocar els collons. Avore lo que tindries de fer es donar les gracies a tota la gent que sa presentat en les 3 llistes per voler el be per a Beniarres! Eixa actitud teua crea crispacio, mal rollo, dividir el poble etc.. ja esta be, volem un Beniarres tranquil sense confrontacions ni per una part ni per atra!
Lamentable, patetic i vergonyos el teu comentari.

Anònim ha dit...

Impresentables les paraules del segon anònim cap a algú que porta tant de temps treballant pel seu poble. Què falta de respecte.
Si que crec que ho haveu fet mal al no apendre del que passà les pasades eleccions amb els dos partits independents. Després de tants anys a l'Ajuntament, ja deuries saber que la política és cosa de muts i qui parla massa clar li tallen les ales. Aquest blog i la revisteta Alternativa han portat la falta d'imaginació i el pensament mediocre al silló de l'alcaldia, i és una llàstima perquè la cosa prometia.
Fes-li una pensadeta ara que tindràs més temps.
No et deixes el bloc, és un referent del poble.
Salut, pau i terra. Endavant

Anònim ha dit...

5,4,3,2,,,,,,,,elcavi ,es possible.canvieu de gent

Anònim ha dit...

Canvía tu de poble, FANTASMA!!!!!!
Molta sort als nous regidors del PSPV que han entrat.

Anònim ha dit...

a ultim comnetari hem referia al 2on anonim! D'acord en el anonim 3, Fede ha desmostrat mes educacio i saber estar publican la vergonya de comentari num 2!

Anònim ha dit...

Si tan roïn és l'alcalde que algú m'explique com a ontingut tants vots, és més com és possible que els mateixos socialistes l'avagen votat a ell

Anònim ha dit...

que treballen que treballen pel poble a veure si se'n surtiu d'estampida, si ja no queda gent,gent de bé clar que ens puga representar i els que queden no poden surtir pq la gran majoría son fanàtics.....de la buxaca i de la feina jajaja...i si ficaren al tonto del pueblo surtiría igual.......per aixó és tant prosper el poble i encara va a més......vergonyós

Anònim ha dit...

fede ahir vas recollir tot allò que has estat cultivan durant els últims anys!!!

Anònim ha dit...

A l'ultim anonim. Molt Facil: perque els dos primers de la llista del PSPV eren patetics. Ara avore que fan en l'ajuntament si no tenen experiencia.

Anònim ha dit...

Sempre PP i PSOE ,sabeu que tenim 2 regidors del BLOC a Beniarrés?. El partit que va pujant i que ja em igualat al PSOE, queda poc per a l'alcaldia.Continueu treballant i felicitats.

Anònim ha dit...

El video de campanya era premonitori. Una xapuça com eixa no podia arribar mol lluny. Ara tenim dos pollets al ajuntament, que be. Jesus, no faces lo que el teu predecesor, que va entrar com alcalde i ja veus com a acabat.

Beniarres al dia ha dit...

Com podreu comprovar, evidentment els qui han escrit els anònims, aquests no han sigut publicats, davant dels insults, acusacions personals, desprecis i sobretot, una clara manca d'educació sols escrita baix un anònim.

Si voleu que aquests mateix comentaris siguen publicats els feu de forma no anònima.

Vos convide a participar-hi.

Anònim ha dit...

No esta el poble endeutat per ells, pues que siguen ells es que ho paguen,

Anònim ha dit...

para el ultimo anonimo el que no se consuela es porque no quiere pillassssssssss

Anònim ha dit...

Hola a tots, em pareix molt vergonyos que gasteu aquest bloc per atacar a la persona de Fede , el que ell ha intentat amb aquest bloc es informar del que passa al poble i mès important , el que passa al nostre ajuntament. Hi ha molta informació que la gent que està ara al ajuntament no deixà accedir i sino haguera segut per aquest bloc no tindriem ni idea del que està pasant al nostre ajuntament . I sino que liu pregunten a tota la gent que li deus diners l´ajuntament, que no se com han segut tan burros de tornar a votarlos.

Pots ser que la llista del Psoe enguany no fora gent preparada o amb experiència per a portar un ajuntament, pero el que no pot ser es que ataqueu personalment a Fede, Jesus,... al menys la gent ho ha intentat , al igual que la gent del Bloc que es mereix tant com el Psoe , estar a l´ajuntament.

Espere Fede que segueixes amb el bloc informant a la gent del que passa al nostre poble i al nostre ajuntament, i a vore si de una vegada per totes la gent obri els ulls i es dona conter de com està deixan el nostre ajuntament el PP.

Mª Jesús Navarro ha dit...

Persona patètica es aquella que provoca emocions intenses, sobretot de tristesa, dolor o compassió.
Com crec que aquestos sentiments no son els que et provoque, l'adjectiu utilitzat no és correcte i donat que no pertanys al cercle de gent que hem coneix et convide a café i m'expliques com has arribat fins una conclusió tant exacta (però errada).
Ah! si no vols que la gent s'entere del que penses... no ho digues a ningú.

Anònim ha dit...

Possiblement els candidats per a l'alcaldia del poble pel PSPV no han sigut els més indicats ja que era molt simpàtic el Corca amb la gent abans de presentar-se, és més, si no et fixaves ni sabies que vivia ací. Crec que el Bloc era el millor partit dels presentats i com han dit abans , ja es pròxima l'alcaldia per al Bloc. Ànim i Endavant a tots!

Anònim ha dit...

me parece que no e faltado a nadie en ningun momento y si lo echo pido perdon pero dos mensajes que escrito no se han publicado porque?????

Beniarres al dia ha dit...

Si volguera que ningú s'enterara que no t'he publicat dos comentaris anònims, no t'haguera publicat aquest mateix comentari.

Considere en els teus comentaris que faltes el respecte i et burles de persones que sols han donat la seua cara i el seu nom per a formar una llista electoral.

Si vols que es publiquen ho tens molt fàcil. Els tornes a enviar i poses el nom i els cognoms. Tu tries?

Anònim ha dit...

Que poc ha tardat els del Bloc en cacarejar. A este pas dins de poc li lleven el lloc a Rajoy!!!!!!!!

Anònim ha dit...

peores cosas han escrito y las has publicado,pero bueno no hay problema ,me sabre contener para que no pase otra vez y mi nombre es luis enrique gonzalez un placer

Anònim ha dit...

A veure...als que tenen queixes dels 2 concejals del PSOE; ni fa falta tenir estudis per a saber el que necessita un poble, i qui millor pera saber-ho i representar-lo que 2 persones treballadores... jo preferixc mil vegades aixó q no 2 persones de molt d'estudis però poc interesats en el poble que han de defendre...
Jo confie amb ells...endavant!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...