Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 28 de febrer del 2011

Beniarrés tindrà de nou una diputada autonòmica

La socialista Mª Vicenta Crespo figura amb el número en la llista socialista a Corts Valencianes.

La beniarresina Mª Vicenta Crespo Dominguez tornarà a les Corts Valencianes en la propera legislatura al figurar en la llista del PSPV-PSOE per Alacant en la cinquena posició. En el primer lloc figura Angel Luna, l'actual sindic del PSPV-PSOE a les Corts.

La diputada socialista ja ha estat a les Corts Valencianes en la passada legislatura 2007-2011 portant temes de grup sobre agricultura, política lingüistica i altres, a més a més , de ser la coordinadora dels representants socialistes per la provincia d’Alacant.

Per tant, el proper 22 de maig, Beniarrés tornarà a tindre una diputada a la màxima cambra política del País Valencià, les Corts Valencians, on els valencians i les valencians tenim els nostres representants i on els debaten i s’aproven les lleis que ens regulen.

Com amic, com socialista i sobretot com a benirresi, felicitar-te i esperar que la teua experiència i els teus coneixements ens ajuden a fer del nostre poble el millor lloc possible per a viure de la ma d’un nou govern municipal a Beniarrés.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Mª Vicenta, es un honor per al poble de Beniarres tindre una representant en les Corts, anim Mª Vicenta.

Anònim ha dit...

Enhorabona Mª Vicenta. Ja et val Fede, pareix Cachuli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...