Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Practiques "mafioses" a Gaianes

Noticia apareguda al diari INFORMACION.ES

La portavoz del PSOE denuncia amenazas para obligarla a dimitir

Ha entregado a la Guardia Civil una carta anónima en la que le advierten que se difundirán grabaciones comprometedoras


La portavoz del PSOE y ex alcaldesa de Gaianes, María Ballesteros, ha denunciado a la Guardia Civil haber recibido amenazas anónimas para obligarla a dimitir. La concejal, en concreto, señala que ha llegado a su domicilio una carta en la que se le advierte que se difundirán unas supuestas grabaciones comprometedoras en el caso de que no abandone su cargo.

María Ballesteros relataba ayer a este diario que en la carta, que está en manos de la Guardia Civil, se le exigía la dimisión en el pleno celebrado el pasado viernes, dado que en caso contrario "iban a difundirse en los medios de comunicación y en los prinicipales partidos políticos unas grabaciones que me comprometían a mí y a alguno de los míos".

Con todo, la edil socialista no presentó la dimisión, dado que según sus palabras, "tengo la conciencia muy tranquila y no hay ningún motivo para que haga caso de estas amenazas".

Ballesteros reconoció que ésta está siendo una legislatura muy tensa en el Ayuntamiento, con temas conflictivos como el abordado el pasado viernes en la sesión plenaria, relativo al polígono industrial.

En este sentido, la portavoz socialista no quiso entrar a valorar si las amenazas son de carácter personal o político. "No lo sé, aunque parece más que evidente que hay alguien al que le molesta que yo esté en el Ayuntamiento", manifestó.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

qué passa? que els del psoe de gaianes volen desfer-se de la maría i no saben com!!! feu primàries com en madrid o teniu por que la maría es quede de llavor, de vegades els socialistos! s'obliden que son progresistes i la maria no és el progrés, és el passat.

Anònim ha dit...

Gaianes està més enmerdat que Beniarrés i ja es dir. Primer li cremen la caseta de l'alcalde del BLOC en tots els utils dins inclòs un tractor i una cuba d'arruixar i ara amenaces a Maria del PSOE. Marededeu pareix la xicoteta Sicilia. hehehehe!

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: Quanta imaginació que tens. Deixa que el poble de Gaianes trie lliurement els seus representants i que amb el seu vot posen a qui consideren més vàlid per portar endavant la gestió del seu poble. I per cert primàries no se’n poden fer al seu un població menor de 50.000 habitants i es fan al PSOE, no com altres formacions polítiques que trien els seus candidats ha dit i quan s’està estiuant, sinó que li ho pregunten a Rajoy, quines primàries va guanyar.

Al segon anònim: En que està enmerdat Beniarrés. Dos fets puntuals no ocorreguts a Gaianes no poden generalitzar el dia a dia d’un poble i de la seu gent.

Anònim ha dit...

Va Fede en un poble de 600 habitants i que passe el que passa no és normal, a més a més a l'alcalde li han fet pintades en parets, l'han agradit físicament i verbalment varies vegades, hi han molts de preits oberts entre uns i altres. I tant que està enmerdat.

Anònim ha dit...

Jo soles dic una cosa, en els cartels de la carretera vaen cambiar de GAIANES A KANAYES , no se perque este cambit de nom del poble. ? sera de Castella a Valenciá.

Beniarres al dia ha dit...

Al penúltim anònim: De ser com tu dius, aquestes conductes son denunciables i cal anar on toca, a la Guardia Civil i posar la corresponent denuncia. No val que es queden en xarrades de carrer, doncs això fa, que es continue actuant de la mateixa forma i amb consentiment de l'agredit.

A l'últim anònim: Es el mateix que u que estiguera cabrejat amb l'ajuntament de Beniarrés posarà un altre nom al nostre poble, això seria un indicatiu de que el poble està enmerdat i barallat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...