Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 7 d’octubre del 2010

Disculpes publiques

El passat dimarts 28 de setembre vaig publicat un post en aquest blog anomenat “Preguntes per al ple ordinari”. En ell es feia referència a unes preguntes que Consuelo Boronat, fent ús de la seua condició com a ciutadana de Beniarrés, havia presentat el ple ordinari de l’Ajuntament de Beniarrés per a que li foren contestades. Fins ací to normal.

Els fets van vindre quan els comentaris van derivar en preguntes, suposicions i interpretacions sobre Miquel Moncho “l’atguatzil” i sobre l’empresa que recull la brossa domiciliaria a Beniarrés. Aquests comentaris que feien referència a l’empresa i que eren anònims, van ser eliminats per mi, com a moderador del blog” Beniarrés al dia” a petició del propietari de l’empresa.

Des d’aquest mateix blog, vull demanar-los disculpes públiques a aquestes dues persones per no saber interpretar on comença o acaba la llibertat d’expressió de les persones que fan els seus comentaris al blog, demanar-los disculpes si en algun moment s’han sentit ofesos com a responsable d’aquest blog, demanar-los disculpes si s’ha falsejat informació referent a l’activitat de l’empresa o de les seues persones. Com a responsable d’aquest blog, els demane disculpes públicament.

La gent que fa comentaris i més i s’amaguen darrere d’un anònim deu saber el dany que pot a gent normal i corrent o a empreses de Beniarrés. Altra cosa son les persones que ocupem un càrrec públic, doncs per a mi entre en el càrrec el que et puguen ciriticar la teu gestió com a responsable públic, encara que reconec que darrere de l’anònimat, està la cobardia del qui no s’atreveix a dir-te el que pensa a la cara, i que moltes vegades ratlla l’insult, encara que ho considere que està dintre de la llibertat d’expressió que la constitució ens atorga.

Voldria dir que Miquel té tot el dret del mon a fer el que considere oportú després d’acabar la seua jornada laboral, com qualsevol altra persona de Beniarrés. Aquesta persona porta molt anys arreplegant la brossa del poble quan ningú ho volia fer per que es guanyaven molts més diners a l’obra o fent qualsevol altre tipus de treball.

Respecte al que es diu de l’Ecoparc, dir que estan en terrenys privats i que son propietat del Manuel, no cobrant cap euro per aquest servei que presta al poble. Una persona per ser treballadora no li ser pot dir que es àvara, tot al contrari, deu ser un exemple en aquest aspecte, doncs no furta diners a ningú i sols intenta el millor per als seus. Pel que respecta, Manuel es el propietari d’una empresa de recollida de residus autoritzada per la Generalitat Valenciana per a portar aquesta tasca.

Des d’aquest mateix blog, torne a demanar disculpes públiques com autor i moderador d’aquest blog, encara que no siga ni l’autor ni responsable dels comentaris que en ell es fan, la qual cosa recau sempre en els autos dels mateixos.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

L'article que has publicat, t'honra, Fede.
Continua així. Aquest blog permet poder expressar opinions, encara que covardment, com la meua.

Anònim ha dit...

Rectificar es de sabis i no nia dret lo que se ha publicat sobre estes dos persones, no per tu, sino per els anonims.

Anònim ha dit...

Fede, que diplomatic t'has tornat ara. O es que t'han tocat l'orelleta el Pichi i Miquel.

Beniarres al dia ha dit...

No, simplement em vam demanar el Pichi que els llevara doncs afecten a la seua empresa i al seu treball , cosa que com autor del blog crec que tinc fer, encara que no siga responsable ni autor dels comentaris que en ell es publiquen, sobretot, si son anònims.

Molts de vosaltres s'amagueu darrere dels anònims per a expressar els vostres comentaris, quan n0 s'atreviu a fer-ho publicament otal vegada després, quan vegeu a les persones sobre els qui heu escrit aquests comentaris, sou capaços de fer-los un somriure o pegar-los una palmada a l'esquena.

Com podràs veure aquest escrit l'he fet per convicció pròpia, doncs haguera pogut eliminar els comentaris i molts de vosaltres no s'haguereu donat ni compte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...