Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 14 de setembre del 2010

Vergonya cavallers, vergonya !!!

L'autovia del Comtat s'acabarà aquesta setmana quedant pendent un tram de 50 metres per falta de permís del Consell

Les obres del tram d'autovia del Comtat han arribat a un atzucac, en negar la Conselleria d'Infraestructures el permís per a treballar en l'encreuament de la carretera comarcal de Beniarrés. A la fi d'aquesta setmana, l'empresa acabarà la totalitat dels treballs d'aquests 12 quilòmetres de nova carretera i s'enfrontarà a dues alternatives igualment negatives: mantenir el personal i la maquinària en la zona a l'espera de l'autorització amb la consegüent despesa o escometre les obres sense permís, arriscant-se a una sanció econòmica de la Generalitat. Només 50 de metres de carretera impedeixen la finalització d'aquesta important infraestructura.


Imatge de la carretera tallada per Setla


Amando Vilaplana, diputat autonòmic del PSPV, insistia en les seues denúncies sobre l'anòmala situació d'aquest tram de carretera. El parlamentari assenyalava que a pocs dies de la finalització de les obres, la Conselleria d'Infraestructures segueix exigint un projecte alternatiu de canvi de traçat de la seua carretera, amb el seu corresponent període d'exposició pública, per a autoritzar els treballs en l'encreuament d'aquesta comarcal amb la futura autovia. Vilaplana assenyala que es tracta d'una pràctica totalment atípica, ja que els propietaris de terrenys de la zona han expressat la seua conformitat amb l'obra. Així mateix, el diputat socialista recorda que en el cas d'altres carreteres, realitzades per les diputacions i pel propi Consell, no s'exigeixen tots aquests tràmits. Amando Vilaplana assegura que existeix un risc real de paralització de l'obra, amb el consegüent retard en l'obertura d'un tram d'autovia que suposarà una notable millora de les comunicacions de tota la comarca.


Des del PSOE es considera que aquesta situació confirma que el govern autonòmic valencià aquesta boicotejant l'autovia central. Amando Vilaplana recordava que l'actual director d'Obres Publiques del Consell, Ismael Ferrer, estava en el Ministeri de Foment quan es va redactar el projecte. El diputat denunciava que el boicot a aquesta obra pot deure's a enfrontaments personals del dirigent autonòmic amb l'actual equip del ministeri a València.


Article de J.LL aparegut a ARAMULTIMEDIA
Després de llegir aquest article em pregunte on estan els alcaldes de l'Orxa, Beniarrés, Gaianes i Alcosser que no estan a les portes de la Conselleria demanat una solució immediata per a un millor futur de la nostra comarca i que porte riquesa i treball? Front a aquestes actituds del Consell i de Franciso Camps al capdavant, silenci dels nostres mandataris no siga que els lleven el sou que els donen.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Y perque no s'ha fet una eixida a la nostra carretera?. En la foto que poses pareix que ni ha lloc per a ferla. Molt mal els nostres politicis locals i comarcals (PP y PSOE) per no haber fet presió per a tindre una eixida com cal. Mª Vicenta: 0
José Vicente: 0
Luis: 0
Tenim lo que mos mereixem.
Y tu, Fede, blablabla.

Anònim ha dit...

Després de llegir aquest article em pregunte: on estaven els alcaldes de la comarca quan fa més de 10 anys es va exposar el projecte?

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: Primerament veig que com no dius res del bloquegi que està fent el Consell a l’acabament de la carretera, considere que estàs d’acord amb aquesta actuació.

En segon lloc, dir-te que si que hi una eixida a la nostra carretera i està just al costat del nou pas subterrani que s’ha fet a la centraleta de Setla. Amb aquesta carretera es va a un gran encreuament que hi ha al port d’Albaida.

En tercer lloc, veig que oblides un partit, el BLOC, que governa a dues poblacions afectades per la carretera i que no li dones cap tipus de responsabilitat, doncs també té diputats a les Corts Valencianes. Imagine que serà un oblit, no?

I finalment, em dius que jo blablabla, doncs si, Escric el que pense i actue com pense. Tal vegada siga un defecte però soc així.

Gràcies per llegir el que escric.

Al segon anònim: Encara que siga de mala educació respondre a una pregunta amb un altra però pequè no vas recurrit tú el traçat de l’autovia i el seu projecte quan estava en exposició pública? Tenies tot el dret del mon.

Et dire una cosa alguns del alcaldes que estaven quan es va redactar el projecte el va recorrir.

Anònim ha dit...

Ni soc politic ni entenc de recursos, per això vote als meus representants cada quatre anys. Espere que entengues, perque alguna vegada t'he votat. I ara, si ens feres el favor, quins alcaldes de la comarca van recorrir el projecte? Dis-ho per a que tots ho sapiam.
Per cert, jo tambè estic d'acord amb el bloqueig de la carretera, i no vote al PP ni el votaré mai. No hi ha dret a tindre que pasar per Muro o anar fins al port d'Albaida. Boicot amb boicot es paga.

* El de l'oli * ha dit...

I què més dóna si falten 50 m? El més important de les obres públiques és la foto i eixir a la tele inaugurant encara que no estiga acabada.
No és la primera vegada que ho fan ni serà la última, per desgràcia.

Estic d'acord amb l'últim anònim: boicot amb boicot es paga

Beniarres al dia ha dit...

Qualsevol persona es pot interessar per els projectes que li afecten quan es troben en exposició pública. Tenies dret a veure'l.

T'agraixc la teua confiança amb mi i espere no haver-te defraudat.

De memòria et dire que quan Jose Vicente era alcalde, juntament amb l'alcaldessa de Gaianes i l'alcalde de Muro (crec que també el de l'Orxa) es van reunir amb els tècnics de Foment i de l'equip redactor del projecte per tal de veure si es podia fer una eixida directa cap aquestes poblacions. La resposta va ser que entre eixida i eixida deu haver una distància mínima i que s'optava per donar-li eixida directa a la carretera comarcal que va cap a Pego.

El que no hi ha dret es que tingam que anar en processó fins a Muro i que no hi haja un sols tram on poder adelantar a cap vehicle sense jugar-se la vida. Ens mereixem una carretera digna i la competència es de la Generalitat. Front això els nostres alcaldes guarden novament silenci.

Anònim ha dit...

Crec que en el teu ultim paragraf tas lluit..que vols una autovia de Beniarres a Muro???Esta be com esta,no?

Beniarres al dia ha dit...

Tu creus que està bé com està, doncs jo i molta gent no. En cap moment demane una autovia. El que crec es que devem tindre una bona carretera i que no es pot montar el canyaret per dir que es passa per dintre de Muro i que es perde molt de temps quan de vegades tardes més de 15 minuts de Beniarrés a Muro, tant sols pillant un camionet o un vehicel que vaja espaiet.

Respecte als anònims que proposen fer el boicot, em sembla que ho teniu molt fàcil. Una vegada l'autovia estiga acabada el qheu de fer els intentar anar el menys possible per ella emprant rutes alternatives. Amb això teniu el boicot garantit.

Anònim ha dit...

Fede, paraules teues: "Et dire una cosa alguns del alcaldes que estaven quan es va redactar el projecte el va recorrir".
Pregunta: reunir-se amb técnics és un recurs?
NO. Aleshores, el que vas dir no s'ajusta a la veritat.
Jo també estic a favor de boicotejar el boicot. No han fet el accés perque no els ha donat la gana. Lo de la distancia entre eixides a l'autovia és sols una excusa barata.
Per una vegada ESTIC D'ACORD AMB LA CONSELLERIA

Anònim ha dit...

sabeu per què no l'acaben? per que a camps no li fa falta, ell sempre ve a aquesta comarca per la supercarretera l'orxa - villalonga.
deixeu-vos de boicots al boicot, que ja estem prou boicotejats entre els uns i els altres!!!
la realitat es que es amb entrada o sense entrada l'autovia per acabar es queda.

Beniarres al dia ha dit...

Evidentment que el van recorrir, doncs van anar a demanar un canvi de traçat i una eixida per a a carretera que va cap als nostres pobles. No van estar en silenci ni van callar, van demanar una reunió amb els responsables per a veure de fer una eixida cap als nostres pobles. No es van quedar amb els braços creuats ni van guardar silenci.

Em sap greu que estigues d'acord amb la Conselleria pel simple fet de "fotre" una carretera que revtalitzarà la nostra comarca, una carretera gratuita per als usuaris i que crearà molts llocs de treball amb els poligons industrials projectetats i l'arribada de turisme.

I et torne a dir el millor boicot que li pots fer a l'autovia es no no emprar-la i circular per carreteres alternatives.

Al darrer anònim: l'autovia s'acabarà però es dolent que per fer "la ma" a l'estat, els qui vivim al Comtat i els que utilitzaran aquesta carretera tinguen que esperar mesos i mesos a que Camps li rote donar el permís, quan veus com es passen aquests permisos en altres obres que pertanyen a la Conselleria o la Diputació.

* El de l'oli * ha dit...

El que més em toca la moral és que per a accedir a l'autovia tingues que fer una pujada im-presionant i gastar una animalada de gasolina de forma I tot per 50 m cagats...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...