Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 3 de setembre del 2010

Podria passar a Beniarrés

Detingut i multat un llaurador d'Aielo de Rugat per amenaçar al lladre que li furtava les bresquilles


Un llaurador d'Aielo de Rugat, en la Vall d'Albaida, va ser detingut i finalment sancionat amb 160 euros (i el pagament de part de les costes del judici) per haver amenaçat, al seu propi terreny i amb una escopeta, al lladre que li estava furtant part de la collita de bresquilles. Això va ser després de diversos robatoris a la seua parcel·la, pel que des de la Unió de Llauradors han denunciat la indefensió total dels llauradors valencians, exposats moltes vegades a robatoris en les finques.

La UNIÓ de Llauradors i Ramaders ha denunciat la total indefensió en la qual es troben els agricultors i ramaders valencians davant els continus robatoris que es produeixen en les seues explotacions agropecuàries.


"Els agricultors i ramaders valencians observen estupefactes com la justícia en lloc de protegir a aquells que veuen minvada la seua renda amb els robatoris que es cometen en les seues explotacions, al final beneficia -o almenys deixa indemnes- als infractors que cometen els furts", assenyalen en una nota.


La família de l'agricultor Vicente Tormo en la localitat d'Aielo de Rugat (Vall d'Albaida) és una de les últimes afectades i veure's impotents pels robatoris. Després d'una setmana de continus robatoris en el camp de préssecs que estaven recol·lectant, el passat 21 d'agost un dels seus fills que venia de caçar va sorprendre en el bancal al presumpte lladre in fraganti.

El va amenaçar amb l'escopeta sense utilitzar-la en cap moment -el lladre també portava una altra-, el va instar a marxar-se i es va traslladar a la caserna de la Guàrdia Civil de Castelló de Rugat a presentar denúncia pels robatoris amb les dues escopetes. La seua sorpresa va ser majúscula perquè el lladre de préssecs estava allí també per a presentar denúncia per amenaces. Poc després la Guàrdia Civil de Castelló de Rugat es va presentar en la seua casa per a detenir-lo mentre el lladre romania tranquil·lament en llibertat. Tot el dia el va passar d'un costat per a un altre entre casernes i jutjats com un criminal, per Castelló de Rugat, Gandia i Ontinyent, on finalment la jutgessa el va deixar en llibertat i va ordenar un judici ràpid que es va celebrar el passat 25 d'agost.


Segons expliquen des de UNIÓ, a fi d'evitar que hi haguera antecedents penals per a l'agricultor afectat doncs era una paraula contra l'altra, la solució final va ser un acord que es va plasmar en el pagament d'una multa de 160 euros més un terç del cost del judici per a l'agricultor i només 240 euros de multa més un terç del cost del judici per al lladre. La diferència és de 80 euros, sense explicar a més la sensació d'indefensió i l'evident nerviosisme que els ha ocasionat el fet a aquesta família valenciana d'agricultors. Dies més tard del judici, Vicente Tormo va sorprendre de nou a un altre lladre furtant en el seu camp de préssecs, però clar ja no es va atrevir a amenaçar-lo. Veure per a creure: d'agricultor afectat a acusat i imputat.


Noticia apareguda a ARAMULTIMEDIA.COM

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Perfecte, son politiques socials que estan funcinan de maravilla en este pais. LLeis ...Igualtats....progesistes..independens...solidaris.... si estem de puta mare...... i a que fomentar i PAGAR al vago... donar diners per a lo que NO fa falta ... despilfarrar en obres faraoniques sense trellat, la autoritat NO TE CAP AUTORITAT . mana mes qui mes lladre es , si no asi esta el example. encara en vorem de mes groses , i si nos al temps . bé me encanta este pais.

AMUNT VALENCIA.

Anònim ha dit...

el problema es que esta vez a sido una amenaza.
a la rpoxima igual le pegan un tiro a uno y entonces llegan los problemas.
para quien?
primero para el que se lo dejan tieso.
segundo para el pobre hombre que esta amargado de que le roben y encima se va a la carcel.

o ponen medios y estas personas que cometen urtos pequeños pasan algunos dias entre rejas, o como esta haciendo Francia, los empezamos a estraditar o vamos a acabar muy mal.

Anònim ha dit...

Segon anonim el delincuen ere espanyol.
Tenim que estraditar a tots els que furten ripoll i conpanyia.
Llei de extrangeria a la reina Sofia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...