Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 14 d’octubre del 2009

Oferta de Treball Públic

Han eixit publicades les següents ofertes de treball pública a la comarca d’ El Comtat:

-Bases Convocatòria 1 plaça de Tècnic de Recursos Humans per a l’Ajuntament de Muro de l’Alcoi.

En aquest enllaç podeu trobar molta més informació.


- Obertura del termini de prestacions d’instàncies per a 3 places de Peó per al Poliesportiu. Ajuntament de Concentaina.

Està obert el termini per a presentar les instàncies des del 11 d’Octubre fins al 30 d’Octubre de 2009 a l’Ajuntament de Cocentaina. Més informació de les bases en aquest enllaç.


- Obertura del termini de presentacions d’instàncies per a 3 places de Peó d’Obra per a l’Ajuntament de Cocentaina.

Està obert el termini per a presentar les instàncies des del 10 d’Octubre fins al 29 d’Octubre de 2009 a l’Ajuntament de Cocentaina. Més informació de les bases en aquest enllaç.


Espere que aquesta informació vos siga d’utilitat i als qui es presenteu la major de les sorts.

També hi han altres ofertes de treball públic però fora de la nostra comarca ( Elda, Elx,...) que podeu trobar en aquest enllaç.

Malauradament, estem l’espera que l’Ajuntament de Beniarrés traga les dues places d’oferta pública de treball que té pressupostades per aquest exercici de 2009 ( 1 plaça d’auxiliar administratiu i 1 plaça de peó de serveis múltiples).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sens dupte vaig donar en el clau cuant vaig pensar que ningu del PP demanaria disculpes per les morts de Irak.
Ignorant de mi vaig arribar a pensar que podrien fero,pero ja em varen dir una vegada que dels porcs sols pots esperar porcades, dit tot aço pase a una segona banda.
La societat Valenciana almeu pareixer esta totalment alienada ¿o no, la gent sap masa be el que vol.
Son men fots, i pensen que la corrupcio esta al ordre del dia i qui millor corrupte si es dels teus,pero aquesta corrupcio sols canviara cuant la gent canvie i diga ¡prou!, prou de politics corruptes de malversasions de atacs a la nostra llengua a la nostra terra i siga gent que pense amb el futur dels seus fills o dels seus nets,tot depen de vosaltres.

Al anonim ,al que ens vol donar llisons de tolerancia , al magistrat:
Llegeix i respon , el substitut de costa (PP) Cesar Augusto Asencio nega l'Holocaust i diu que es producte de la propaganda jueva.
Un xicotet escrit de les barbaritats dun animal.
"Mucho habria que hablar sobre los campos de concentracion alemanes y sobre el mito de los seis millones de judios exterminados".
Que es pot fer amb aquest personatge , el duguem al tribunal suprem o ilegalitsem al (PP).

Anònim ha dit...

SORROCLOCO ES GUAY !!!!!no se a que ve el teu comentari, donde estan los actores de las rosas blancas y de la cega, ¿¿¿¿que no seguimos estando en irak?????pero te pase algo per que t´informes be dels politics que tenim pp, psoe i etc....
un recull de prensa d´un cas molt greu i que molts medis de comunicacio han silenciat per ser qui era. no sols es canal 9 intentem clavar tambe a tve i totes les cadenes del grup "prisoe"


Firma sus viñetas con el nombre artístico de Sorrocloco. Su verdadero nombre es Carlos López Aguilar y es hermano del ministro de Justicia. Publica sus caricaturas en un diario sensacionalista de canarias que ha sido condenado por “un delito continuado de calumnias” y en Los Genoveses, página especializada en el linchamiento anti-PP. López Aguilar no suele dejar títere con cabeza entre quienes se atreven a criticar al Gobierno o, en particular, a su hermano. Pero con la AVT ha sobrepasado todos los límites. La llama “Asociación de Venganza Talibán”. De Francisco José Alcaraz dice que “le tocó la lotería” cuando ETA asesinó a su familia.
GRACIES I ADEU

Anònim ha dit...

Un altra vegada la seu del Bloc a sigut atacada pels "democrates" son ja masa les denuncies i les agresions que patim els Valencians ,fora feixistes de les poltrones, mentres el govern mira cap un altre costat ,meny mal que son los pacifistas los tolerantes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...