Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 19 d’agost del 2009

Recull de noticies breus

Aquest és un recull de noticies aparegudes a la columna lateral dintre de l'apartat "Noticies breus de Beniarrés"

-Continua l’Ajuntament de Beniarrés sense facilitar la còpia del registre general d’eixides i entrades als partits de l’oposició després de 10 dies de sol·licitar-ho. En aquest documentació està reflexada tota la informació que entra i ix de l’ajuntament. Tant costa apretar les tecles de l’ordinador per a que s’imprimixquen aquestes còpies o és que s’està amagant i obstaculitzant la tasca de control dels partits de l’oposició.

-El Ministeri de Medi Ambient, Rural i Mari, ha adjudicat a l’empresa Ingenieria y Construcciones del Sur SA obres per valor de més de 559.000 € per tal d’adequar els equips electromecànics i hidromecànics de la presa. Esperem que novament aquestes obres necessiten gent per fer el treball i d’aquesta manera donar treball a gent de Beniarrés.

-Hui han eixit publicades les bases per a sol·licitar les Beques Esportives que trau l’Ajuntament de Beniarrés per una valor màxim cadascuna d’elles de 300 €. Les bases les podeu llegir en aquesta adreça i podeu rebre més informació a l’Ajuntament de Beniarrés. Queden exclosos els esportistes que practiquen handbol, basquet, futbol sala i futbol i voleibol.

-Reflexions d’un ignorant en la matèria: Hi ha una empresa interessada en comprar uns bancals on sols es poden plantar arbres i altres productes del camp segons el nostre Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) vigent a 29 de juliol. Aquesta empresa vol comprar vora 80.000 m2 (es podreu imaginar que pot costar).

Aquesta empresa vol pagar els bancals a preu de terreny agrícola per a construir un geriàtric o residència per a persona majors de gestió privada, que en poques paraules vol dir, que volen fer negoci de l’assistència a les persones majors.

Aquests terrenys sols es poden utilitzar per a ús agrícola sinó es modifica l’ús d’aquests terrenys per al que pretén l’empresa, es a dir, per a construir un geriàtric i aquest canvi d’ús dels terrenys sols el pot autoritzar la Generalitat Valenciana. Puc pensar que aquesta requalificació ja està presumptament “autoritzada” d’avantmà o de no ser així plantaran els bancals d’arbres fruitals?

-La Conselleria de Cultura i Esports li ha concedit a l’Ajuntament de Beniarrés la “important” quantitat de 100 € per a desenvolupar activitats com un taller de lectura, activitats d’animació lectora i presentació de llibres. Qualifiqueu vosaltres mateix l’import que ens han concedit. I es aquesta la Conselleria que té que ajudar a promocionar la cultura?

-A la Unió Musical de Beniarrés li s’ha concedit una subvenció de 3.000 € per part de la Diputació d’Alacant dintre de la XIV Campanya de Música als Pobles.

-Novament el Partido Popular torna a “facilitar” la tasca d’oposició al PSPV-PSOE: Ve sent habitual que al principi de la legislatura es demanava per escrit que se’ns facilite periòdicament còpia del registre general d’entrades i eixides de l’Ajuntament per tindre un seguint del que passa al consistori. Aquesta documentació era facilitada sense cap problema.

Hui ha vingut la sorpresa quan he anat a recollir aquesta documentació i el secretari en funcions m’ha dit que d’ara endavant (segons ordre de l’alcalde) aquesta documentació tindrà que ser sol·licitada per escrit i després ja ens la donaran. Cap problema sabem escriure. Lo curiós del tema és que és el mateix PP el que va dient a tots els vents, que col·lapsem l’ajuntament amb peticions i instàncies, quan donar aquesta documentació no son ni 5 minitus. Com quedem senyors i senyores del PP?

-El blog "Beniarres al dia" ha sigut taxat de catalanista per el valenciafreedom.com, que sembla ser son simptaitzants del GAV. Podeu veure-ho en aquest enllaç: http://www.valenciafreedom.com/web/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=249778I es que en aquest mon hi ha de tot.

-El passat dissabte es va realitzar una reunió a l'Ajuntament entre els propietaris del terrenys del Camp de Tir (Les Rambles) i membres de l'equip de govern com a consequència de les discrepancies sorgides de la venda d'aquests terrenys i la propietat dels mateixos.

-Un any més i ja en van uns quants, Beniarrés es queda sense servei de pediatria al llarg de tot l’estiu, ja que la pediatra habitual pilla vacances i la Conselleria de Sanitat no posa substitut, enviant a tots els xiquets malats al Centre de Salut de Muro on la massificació i tardança en donar-te cita és el més comú, i tot per estalviar-se el sou d’una pediatra substituta la Conselleria.

-El ciclista Carles Ruiz Tomàs, ha estat seleccionat per participar en els campionats d'Espanya de ciclisme en ruta. Carles competirà el divendres en la prova CRI, i el diumenge en la cursa en línia.La selecció la composen els 8 corredors mes destacats dels juniors valencians. Elcampionat es cel.lebra a Mieres Asturies.ANIM I SORT

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Una vegada passades les festes he observat que el dia 18 hi havia una taula en el Caribbean amb els polítics que van anar a la processó i entre ells no hi havia cap de l'oposició.
Em ve al cap una pregunta: ¿no vau anar per voler manifestar alguna cosa? Sí és així, caldria que ho explicareu.

Beniarres al dia ha dit...

Primerament per acudir algun lloc o invitació cal primer que et conviden i en aquest cas a cap membre de l’oposició a l’Aj. de Beniarrés (PSPV-PSOE ni BLOC) se’ns va convidar, per tant no podíem assistir. Ni tant siquiera se’ns va informar de que anava a celebrar-se aquest convit.

Si que tinc que dir que aquest any l’alcalde ens va informar de que no anava a fer-se el sopar de festes i que va ser felicitat per eixa decisió per l’equip municipal socialista. Per tant no se si aquest sopar va a càrrec de l’ajuntament, o el paga alguna persona, o se’l paguen els qui van assistir. El que es clar es que les persones que van assistir al sopar van vindre convidats per l’ajuntament de Beniarrés i l’ajuntament de Beniarrés som tots els del PP, els del PSPV-PSOE i els del BLOC i em pareix de molt mala educació que es celebre aquest sopar sense almenys convidar a assistir-ne a la resta de formacions polítiques del consistori

Anònim ha dit...

El sopar no el va pagar l'ajuntament. Si Luis haguera fet algún sopar havera anat l'oposició com sempre. Ara si ho ha pagat Luis o cadascú el seu cobert és cosa d'ells.

Anònim ha dit...

La sra, alcaldesa no estava a isa i la prossesso. Sabeu que li passa?

Anònim ha dit...

Jo pregunte, jo conteste...

Beniarres al dia ha dit...

No entenc perquè es vol crear sempre l’enfrontament entre la gent que formem l’Ajuntament de Beniarrés. Com he dit a bans, el sopar de Festes de 2009 es va suspendre i va ser felicitat l’alcalde per eixa decisió per part del partit socialista.

El que sopar que es va fer al Bar Carebbean, desconeixc qui el va pagar i es sabrà si el va pagar o no l’ajuntament de Beniarrés. El que em ratifique és que és de molt mala educació que almenys no es convide a assistir-ne a cap membre de l’oposició ni tampoc, que també cal dir-ho, no convidar a la única diputada que el poble de Beniarrés té a Corts Valencianes, ja no al sopar, sinó a la mateixa processó de la Cova Santa. No és deu política dels actes religiosos i per davant està la gent, siguen del partit que siguen.

I al darrer anònim, sols dir-li que jo si que signe els meus comentaris i les teues divagacions sols passen perquè gent com tú escriu de forma anònima

Anònim ha dit...

no comenteu res del discurset del retorD.Rafael que vos pareix

Anònim ha dit...

No tan anònim, Fedre, que bé saps qui soc (per la ID)

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim: Els comentaris anònims no es poden saber les direccions de la IP ( i no ID com tu dius)per tant no et faces el mísitc.Sols hi ha una forma i es per via judicial i com compendràs no cla arribar a eixos extrems.

Si vols poses el nom i sino escrius de forma anònima.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...