Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 6 d’agost del 2009

El Ministeri de Foment comença les obres de l’enllaç a l’autovia per a Gaianes, Alcosser, l’Orxa i Beniarrés

Foment acomet la construcció de l'accés a l'autovia des de Muro

L'enllaç està situat en la pujada al Port d'Albaida i es convertirà en un dels principals nusos de comunicacions de la comarca

El Ministeri de Foment ha iniciat la construcció de l'accés a l'autovia des del port d'Albaida, en el terme municipal de Muro. L'enllaç, que inclou passos tant inferiors com superiors, es convertirà en un dels principals nusos de comunicacions de tot el traçat, atès que a part de Muro, servirà per a connectar els pobles de la Valleta d'Agres i els de la faldilla del Benicadell.

Les obres de construcció de l'autovia central al seu pas per les comarques de l'Alcoià i El Comtat han donat altre pas significatiu. Si fa dues setmanes concloïa la perforació d'un dels túnels del Barranc de la Batalla a Alcoi, ara s'ha iniciat a Muro la construcció del que serà un dels principals enllaços de tot el traçat.

L'accés en qüestió està situat en la pujada al port d'Albaida i contarà amb passos tant inferiors com superiors. En concret, l'autovia pròpiament aquesta passarà per damunt d'una rotonda que constarà de dos passos subterranis que ja han estat habilitats.

Aquest punt serà un important nus de comunicacions, atès que a part de permetre la connexió amb Muro, també servirà d'enllaç per als pobles d'Agres i Alfafara, d'una banda, així com per als de Alcosser, Gaianes, Beniarrés i L'Orxa, per un altre.

Cap destacar que l'autovia contarà amb altre enllaç en el terme municipal de Muro, en aquest cas a l'altura de Benimarfull. Aquesta connexió també serà de summa importància, atès que permetrà connectar el traçat amb tots els pobles de la carretera de Pego i punts adjacents, cas de Planes, Almudaina o Benillup, entre uns altres. Foment manté el pròxim any com data per a completar l'autovia. Actualment estan en fase d'execució la variant d'Alcoi, que s'inaugurarà en breu, així com els trams del Barranc de la Batalla, El Comtat i el Port d'Albaida. La inversió global supera els 300 milions.

Noticia apareguda al diari INFORMACION. Si voleu llegir-la tota cliqueu ací damunt.


PLE A L’AJUNTAMENT DE BENIARRÉS

El proper divendres 7 d’agost a les 13:00 hores s’ha convocat a l’Ajuntament de Beniarrés sessió extraordinària amb el següent ordre del dia:

1r.- Resoldre al·legació presentada a l’aprovació del PAI

En aquest punt s’ha de resoldre si s’estima o es desestima l’al·legació presentada per una propietària afectada per la urbanització del PAI del Dr. Orero i que no està d’acord amb els costos d’urbanització que deu assumir per tindre terrenys dintre del PAI.

2n.- Aprovació expedient reconeixement extrajudicial de crèdits

En aquest punt es pretén aprovar una nou reconeixement extrajudicial de crèdits per valor de 3.000 € i que correspon a la despesa del Correfoc de l’any 2008 que es va quedar per pagar.

Un reconeixement extrajudicial de crèdits vol dir que factures generades l’any 2008 no es poden pagar per falta de diners i passen a ser pagades l’any 2009. A principi d’any ja en vam tenir un per valor de 50.000 € als que cal sumar-li ara aquests 3.000 €. En l’anterior reconeixement es van quedar per pagar factures com: 4300 € a la societat general d’autors, 3100 € en focs d’artifici dels dies 15 i 16 d’agost, 3.228 € del sopar de festes organitzat per l’ajuntament de Beniarrés, 1.500 € en lleixiu per a la piscina municipal, 10.000 € a Iberdrola per consum de llum, 3.000 € a l’empresa de la recollida de la brossa domiciliaria, 4.100 € del llibre de festes, 4.000 € l’empresa encarregada de la neteja dels edificis municipals, entre altres.

3r.- Concessió de llicències urbanístiques

4.- Informes d’alcaldia

En aquest punt, l’alcalde informa a la resta de la corporació del que considera oportú. Esperem que ens informe de com estan d'avançades les gestions per a la construcció del Geriàtric entre moltes altres coses que interessen a tothom siguen beneficioses o no per a l'equip de govern.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...