Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 22 d’agost del 2009

“Beniarrés al dia” arriba a les 100.000 visites

Hui dissabte dia 22 d’agost aquest blog ha arribat a les 100.000 visites. Lluny queda aquell dia del 4 de juny de 2007 quan el comptador i el blog “Beniarrés al dia” van veure la llum. Arrere queden els 778 articles i algun miler de comentaris. Això són moltes o poques? No ho sé. Per a mi són moltes però comparat amb altres blogs de la xarxa no és res. Una xifra rodona i especial que em dóna motiu per a donar les gràcies a tots aquells que s'acosten de manera habitual o ocasional a compartir aquestes mirades. Crec que la majoria de les persones que escrivim en un blog ho fem en primer lloc pel mer plaer d'escriure. Però, lògicament, que ens lligquen els altres -i si deixen comentaris, millor- és la base d'aquest sistema de comunicació.

Aquest blog m’ha donat moltes alegries i m’ha fet conèixer molta gent, molts beniarresins com Rafael Gisbert fill del poble i que viu a Paris, o com Carles Tomàs fill del poble i que les passades festes patronals vaig tindre el gust de conèixer personalment després de molt de temps de ser “amics virtuals”i de molts correus. Aquests dos son dos exemples de persones de Beniarrés que he conegut gràcies al blog però que hi han moltes més que de forma anònima segueixen aquest blog. Gràcies a tots ells.

Aquest blog ha sigut una finestra a la xarxa del que passa la nostre poble per a tota la gent que vullga estar assabentada del que passa al nostre poble, sempre des de la meua visió personal i el meu pensament però que intenta ser el més imparcial possible. Una altra aposta d’aquest blog es la participació dels lectors i per això he deixat obert la possibilitat de que els lectors puguen fer comentaris de forma anònima.

Mai haguera imaginat que un blog de temàtica local, escrit en valencià, fet per un desconeixedor de la matèria i bàsicament per a una població de 1500 persones poguera arribar a les 100.000 visites en poc més de 28 mesos. La temàtica ha sigut molt variada i els escrits tenen etiquetes tant variades com: Ajuntament, Medi Ambient, Llengua, Beniarrés, Política, Benestar Social i molts altres. També cal destacar com es pot veure un “wadget” que hi ha a la columna lateral com la getn que ha visitat aquest blog és de llocs tant variats com: França , USA, Kenya, Canada, Xina, Irlanda, Mèxic, Veneçuela, Argentina, India, Portugal, entre altres països.

La idea de fer aquest blog i dedicar-lo a l’actualitat de Beniarrés i a les meus reflexions, feia que altres temàtiques com la història no tingueren cabuda en aquest blog i per això vaig fer el blog: Beniarrés, viatge al llarg dels temps, on es recullen treballs de la història del nostre poble publicats en revistes, a titol particular o al llibre de festes que considere que no poden quedar reduïts a l’àmbit local i que millor finestra per a donar-los a conèixer que Internet. Altre blog que també he fet i pretén ser un recull d’adreces de la nostra comarca, la comarca del Comtat és El Comtat, recull de webs i blogs, i on es pretén anar recollint en un blog les adreces dels blogs i webs classificats per els pobles que formen la nostra comarca.

Simplement em queda donar-vos les gràcies a tots i a totes pel temps que heu dedicat a llegir les meues lletres i que ho continueu fent-ho. Gràcies.

7 comentaris:

Carles Tomàs ha dit...

Enhorabona!
No sé quin és el medidor d'èxits d'un blog,però crec que el nombre d'entrades ho deu de ser. Les 100.000 registrades indiquen que hi ha molta gent interessada en el que ací es diu, es comenta o s'informa. Tenen cabuda totes les opinions i així ho puc comprovar.
Gràcies pel blog i endavant.

Anònim ha dit...

Enhorabona, Frede, 100.000 visites son moltes i encara que de vegades no compartisc les teues tesis i opinions, ahí està el treball i la constància. A pel 1.000.000!!!

Anònim ha dit...

enhorabona, i en davant

salva ha dit...

gràcies i endavant

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!!

Estàs fent una gran feina no sols per a Beniarres sinó també per a la Comarca....

L'ENHORABONA PER UN BLOG QUE TENIM COM A REFERENCIA.

Els membres del Sannedrin el desitgem moltes visites més.

Salutacions,
El Sannedrin

Beniarres al dia ha dit...

Gràcies a tots els que didiqueu alguna estona del vostre temps a llegir el que escric.

Aquest blog vol ser un blog obert a tot el que vullga enviar un article per a que siga publicat. Està a la vostra disposició.

* El de l'oli * ha dit...

Enhorabona Fede.
Realment estas obrint un diàleg entre persones que rarament parlariem de coses tan trascendentals en tanta calma.
Almenys jo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...