Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 21 d’abril del 2009

Ple Extraordinari a l’Ajuntament de Beniarrés

L’alcalde – president de l’Ajuntament de Beniarrés ha convocat sessió extraordinària per al proper dia 23 d’abril a les 19:00 hores amb el següent ordre del dia:

1.- Aprovació de les actes de les sessions anteriors, la 4/09 d’11 de març, la 5/09 de 12 de març i la 6/09 de 23 de març.

2.-Presa de possessió del regidor del Partido Popular: Ignació Tomás Lorente

3.- Donar conte decrets d’alcaldia del número 28 al 46 de 2009.

4.- Ratificar els següents decrets: 48, 49 i 53 de 2009


5.- Sol·licitud autorització de projectes finançats a càrrec del Pla Especials de Suport a la Inversió Productiva en municipis de la Comunitat Valenciana

6.- Concessió llicències urbanístiques

7.- Moció del grup municipal BLOC

8.- Informes d’alcaldia.

Com a punts més significatius abans de veure la documentació que forma part de l’ordre del dia està el punt número 2 que és la pressa de possessió del nou regidor del Partido Popular en la persona de Ignacio Tomás després de la renuncia de Raquel i la renuncia de Mónica que era la següent en la llista del PP.

També cal destacar el punt número 5 on s’han de provar els projectes que van a destinar-se en aquest Pla i on a Beniarrés li pertoquen 268.304 €. Novament a l’igual que amb el Pla Zapatero al grup municipal socialista no se’ns ha demanat parer sobre en que van a destinar-se aquests diners ni que proposarem projectes i idees. En aquest mateix blog ja es va escriure un article en el que proposavem idees i projectes en que destinar aquests diners.

Els socialistes de Beniarrés novament proposem els mateixos projectes que vam proposar per al Pla Zapatero i altres projectes nous i que van ser desestimats per l’equip de Govern del Partido Popular:

- Una xarxa de recollida d’aigües pluvials per a tot el poble per a separar l’aigua de pluja de l’”aigua” del clavegueram dels habitatges i sol·lucionar definitivament l’entrada d’aigua a les cases quan es produeixen fortes pluges. Aquesta obra aniria dividida en xicotets projectes per a donar treball a tots les empreses de construcció local.

- Crear la conducció del nou pou fet a la Pedrera per portar l’aigua als dipòsits municipals. Amb aquesta actuació tindríem garantit l’abastiment d’aigua potable al nostre poble en el cas de que li passara alguna cosa al pou del Barranc del Nofre, actual pou que abasteix d’aigua potable a Beniarrés.

- Al pressupost municipal per a l’any 2009 hi havia una gran quantitat de diners per a fer un nou dipòsit d’aigua potable. Ja l’alcalde ens va dir als pocs dies de ser aprovat que aquests diners no anaven a vindre per tant l’obra no anava a fer-se. Seria una bona oportunitat per a fer un nou dipòsit d’aigua potable per a Beniarrés encara que ahir a un programa radiofònic l'alcalde de Beniarrés ens va dir que anaven a redactar un projecte per a un nou dipòsit.



- El PSPV-PSOE ha proposat un ple extraordinari per a que la Diputació compre el Convent de les Monges. Si aquesta iniciativa ix endavant, aquests diners vindrien molt bé per a restaurar i adequar aquest edifici per a un ús públic

- Es pot apostar per l'instal·lació de plaques solars a les teulades dels edificis públics per a generar energia elèctrica i d'aquesta forma abaratir els diners que paguem en la factura elèctrica a Iberdrola.

1 comentari:

Beniarres al dia ha dit...

A un anònim no publicat: No t'he publicat el comentari perquè no es poden suposar futures conductes de gent de forma anònima.

Espere que ho comprengues

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...