Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 24 d’abril del 2009

Maquinària pesada a l’embassament de Beniarrés

Els visitants que aquests dies s’apropen a l’embassament de Beniarrés, a més a més , de gaudir de la gran quantitat d’aigua que té l’embassament, poden gaudir de la presència d’una maquinària pesada com poques vegades s’ha vist al nostre terme.

S’està procedint a la reparació de la sèquia que porta aigua a les hortes per part del Ministeri de Medi Ambient amb una inversió considerable i una de les obres és la construcció d’un mur o escollera de grans pedres que faça fort una lloma de terra per on passa la sèquia. Aquesta màquina és l’encarregada de posar les pedres i anar construint el mur.

Realment és espectacular. Aconselle acostar-se a l’embassament i de pas aprofitar per visitar els encants del nostre poble.

Les següents imatges estan preses aquest mateix matí i son de la màquina vista des de diferents angles.




















Aquest article vull dedicar-li'l a un àmic que me l'ha suggerit.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es molt bó que el govern central continue mantenin les instalacións del nostre poble.

Anònim ha dit...

el govern en si es molt bo, si pero molt bo, menuda panda d´inutils estan fets, que poca vergonya dur un trasto aixina quan mes gran mes es veu i tots contents, crec que una maquineta de ixes arriba a costar uns mil eurets al dia i que no siguen mes, total jo encara no m´explique que esta fent, gastar diners???????jo no se que fa
Bo adeu i aneu a vore els progres de la gran obra mereix la pena.

Beniarres al dia ha dit...

Les obres es liciten per l’administració central i, habitualment, van a la baixa per tant l’empresa que s’ha quedat l’obra mirarà en lupa en que es gasta la perra i quan menys se’n gaste més en guanya. Desconeixc que pot valdre una màquina d’aquestes dimensions però cara deu ser.

En aquest article el que és volia donar a conèixer eren les dimensions d’aquesta gran màquina que poques vegades es veu a Beniarrés, sense entrar a valorar el caràcter de l’obra. Pel que es pot veure son treballs per consolidar la sèquia que va cap a les hortes. T’imagines si aquestes inversions les tingueren que pagar integrament els regants de les hortes de Beniarrés i l’Orxa?

Anònim ha dit...

fede dona igual, tot correra la mateixa sort= quedarse tot abandonat, en serio no m´explique ixes obres de millora de regadiu, no m´explique perque estan el mur de pedra en el pantano si la sequia per ixe tramo ja va entubada
bo adeu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...