Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 25 de gener del 2017

"Lluvia de Septiembre" primer libro de Emma Tomas




Del maestro Fito aprendí que “lo contrario de vivir es no arriesgarse”. Y eso es lo que hice. Tú también me enseñaste a arriesgarme, a decir SI a cada oportunidad que la vida nos regala y aquí está la prueba de mi riesgo, otra nueva aventura por descubrir… Hoy, 24 de enero es el #díadelperiodista, el #díadelescritor , y por eso quería gritarle al viento mi felicidad, contarle esta nueva aventura que está a punto de llegar a mi vida :D
Hace unos meses, desde la Editorial Círculo Rojo , me ofrecieron la oportunidad de convertir en realidad uno de mis grandes sueños. Y es hoy cuando quería presentaros a mi primer hijo llamado LLUVIA DE SEPTIEMBRE. Con él, me estreno como escritora y aquí os quiero mostrar la que será la portada protagonista de este sueño :)
Mi primer libro que, dentro de poco, podré tenerlo entre mis manos. Porque, al fin y al cabo, los periodistas siempre llevamos por dentro esa faceta de “escritor” que tanto nos encanta! Y por eso quise lanzarme... Gracias a Lluvia de Septiembre, un libro cargado de relatos. Historias que, en su mayoría, hablan de ella, de la mujer que sacrificó su vida por mí, que se convirtió en todo un ejemplo a seguir, que luchó hasta el final de sus días, que me regaló su mejor sonrisa hasta el último segundo de su vida… Será dentro de unos días, cuando se cumplan 5 años desde que decidió marcharse para no regresar jamás y, por eso, con #LluviadeSeptiembre, quería hacerte mi pequeño gran homenaje. Para recordarte que, a pesar de la distancia, sigo acordándome de ti, porque, en la mayoría de estas historias que nacen de mi imaginación, siempre has estado y estarás presente.
¿Sabéis? Ella siempre soñó en este momento, me animó a escribir, a expresar, a través de un papel, todas aquellas historias que llegaban a mi imaginación. Cuando se fue, la escritura se convirtió en mi verdadero rincón para expresar todo lo que sentía, la ausencia que viví sin ella, todo ese dolor inexplicable al que, a veces, te somete la vida. Y gracias a estas historias pude desahogarme, pude sentirla más cerca, pude volver a hablar con ella, pude expresar todo ese sentimiento de amor tan inmenso que siempre he tenido y tendré hacia la persona que dio la vida por mí, que dejó un largo camino por construir, que anheló vivir esta nueva aventura, esta nueva etapa que ahora comienzo… Una aventura tan mágica para las dos, que tanto habíamos soñado juntas...
Simplemente, gracias por hacer que otro de mis sueños se haga realidad, porque sé que todo esto no hubiera sido posible sin ti. Porque Lluvia de septiembre va por ti. Tú amabas los días de lluvia, en especial, la lluvia de otoño esa que llegaba cada vez que se acercaba tu aniversario, cuando juntas compartíamos nuestra felicidad al ver que, en cada 17 de septiembre, el sonido de la lluvia inundaba cada rincón de aquella habitación donde aprendimos a amarnos para siempre…
Un sueño hecho realidad que tampoco hubiera sido posible sin el apoyo que, cada día, me regala mi otro pilar de la vida, el hombre que vela cada uno de mis sueños <3 span="">

dimarts, 24 de gener del 2017

Jesús Gozalbez deixa l'acta de regidor a l'Ajuntament de Beniarrés

El nou regidor socialista serà Frederic Jordà

En el passat ple ordinari celebrat a l’Ajuntament de Beniarrés el dia 28 de Setembre de 2016, el company i amic, regidor del Partit Socialista del País Valencià, Jesus Gozalbez Lopez, va presentar la seua renuncia a l’acta com a regidor d’aquest partit per motius personals.
Cartell electoral de Jesus

Han sigut molts anys representant als socialistes de Beniarrés al consistori beniarresí, no sempre aportant el que u voldria, doncs les majories absolutes fan que moltes vegades ni escolten les propostes que presenten la resta de regidors, ni poder-li dedicar el temps que un creu convenient, evidentment, per que tenim que treballar i no vivim de la política però sempre amb la convicció de dedicar part del seu temps a millorar la vida del nostre poble.

En el seu lloc entrarà con a regidor Frederic Jordà, que ocupava el número quatre a la candidatura socialista, degut a la renuncia de la número tres, Olga  Ferrer, a pillar l’acta de regidora. Per tant el grup municipal socialista estarà format per Juanjo Tomas i Frederic Jordà.


Des d’aquest blog, donar-li les gràcies a Jesus per tot el seu temps i dedicació a representar i defendre les idees progressistes i socialistes a l’Ajuntament de Beniarrés.

dimecres, 18 de gener del 2017

Nevada a Beniarrés i el Comtat

Dimecres 18 de Gener de 2017, el poble de Beniarrés i la comarca d' El Comtat, han desperat cobertes pr un mant blanc.

Aquestes imatges les he recollit de diferents perfils de Facebook:

Beniarrés

Muro i la Mariola

Embassament de Beniarrés

Beniarrés

L'ermita

Barranc del Port

Olivera

Pont de l'Orxa

L'ermita de Beniarrés

L'església

Cases a Beniarrés

Piscina Municipal

Beniarrés

El Benicadell



dimecres, 11 de gener del 2017

El ciclista Iñaki Gozalbez correrà a l'Argentina i Uruguai


La nova formació continental argentina Italco-Dogo-Orbai tindrà connexió espanyola. L'equip de l'Agrupació de Ciclistes del Partit General Sant Martín rebrà el suport de la Fundació Ciclista Benicadell.

Samarreta de l'equip


Tres dels dotze corredors que conformaran la plantilla el pròxim 2017 van defensar els colors de l'equip Mútua Levante -Ginestar-Metal Lube la temporada passada. Ells són l'argentí Sebastián Trillini, i els espanyols Iñaki Gonzálvez i Aitor Escobar. El staff ho conformaran tècnics espanyols i argentins, entre els quals destacaran els espanyols Andrés Sánchez i Carlos Txato Canales.
Iñaki Gozalbez

Plantilla: Sebastián Trillini (Argentina), Said Mansur (Argentina), Tomás Alcáser (Argentina), Juan Melivilo (Argentina), Miguel Montes (Argentina), Sergio Gonzales (Argentina), Martín Hernández (Argentina), Iñaki Gonzálvez (Espanya), Aitor Escobar (Espanya), Wilmer Ullo Rodríguez (Colòmbia), Jaime Bernal (Colòmbia), Luan Dóna *Matta (Brasil).

El nou projecte desperta molta il·lusió, intentant traure avant gent jove i amb gran potencial. La presentació tindrà lloc el pròxim 15 de gener de 2017.

El calendari serà internacional, amb proves tant en el continent americà, com en el continent europeu. Competirà en les millors proves UCI americanes, compaginant-les amb carreres a Espanya, França i Portugal.

Començaran la primera part de la temporada competint en Giro del Sol, Volta San Juan, Doble Bragado, Volta Mendoza, totes a Argentina, i Volta Uruguai. Cal destacar la presència en la Volta San Juan dels equips World Tour Bahrain Merida, Trek-Segafredo i Quick-Step Floors.

Noah, model de la marca belga Ridley, oferirà l'imprescindible per a l'èxit de l'equip. A més, la marca espanyola d'ulleres Voice Sport serà un dels patrocinadors de l'esquadra argentina.

Molt sort Iñaki

Iñaki participant en un prova

dimarts, 10 de gener del 2017

César Sánchez visita Gaianes, Planes, Almudaina i Beniarrés per valorar els danys pel temporal de desembre

El Comtat ha sigut una de les comarques alacantines que més han estat afectades pel temporal que van patir les nostres comarques. Fins a alguns municipis, concretament Gaianes, Beniarrés, Planes i Almudaina s'ha desplaçat el president de la Diputació, César Sánchez, i el Diputat Provincial de Carreteres, Juan Molina, acompanyats dels respectius alcaldes.  Sanchez ha dit que "la Diputació ha actuat amb molta inmediatesa, de manera ràpida, assistint als ajuntaments, a molts dels veïns que han tingut problemes per anar a treballar o per a que els nostres fills pugueren anar al col.legi. Aquesta és la responsabilitat de la Diputació: estar de manera ràpida en els llocs on els ajuntaments els necessiten".

Cesar Sanchez acompnayt per alcaldes

Totes les reparacions dels pobles afectats estan gestionant-se a través de l'Oficina Tècnica de Suport als Alcaldes, que coordina Diputació juntament amb Subdelegació de Govern i la Generalitat Valenciana. Han sigut 56 municipis a tota la província els que han solicitat ajudes  aquesta oficina. Fins ara s'han executat unes 40 actuacions que han suposat més de 100.000 euros. Sánchez ha deixat calr que "continuaran treballant pels municipis".

Concretament, Beniarrés, en paraules del seu alcalde Luis Tomás, destaca que l'actuació de la Dipu ha sigut "rapidísima". Recorda que en les primeres hores "Diputació va enviar totes les màquines el més prompte possible perqué hi havien llocs on hi havien vivendes i la gent no podia passar".

Diputació s'ha marcat com a un dels seus objectius principals que els municipis més afectats a la província tornen a la normalitat el més aviat possible, sobretot restaurant vies públiques que han sofrit el despreniment de terra o la caiguda d'arbres que no deixaven circular als vehicles.

Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA

dilluns, 9 de gener del 2017

Nando Moncho segueix guanyant premis

El beniarresi Nando Moncho juntament amb Nieves, han aconseguit nous guardons en concursos de cartelleria arreu del País Valencià.

En aquest ocasió es tractat del cartell anunciador de la Fira i Porrat de de Sant Antoni de Benissa 2017, guardo aconseguit per segon any consecutiu i del segon premi en el cartell anunciador de les Festes de Sant Antoni de Canals 2017.

Nando, més conegut per molts com Fernando "el del camp de futbol", porta anys participant en diferents concursos de cartelleria, acoseguint nombrosos premis.

Nieves amb el cartell guanyador, juntament amb altres premiats

Cartell segon premi de les
Festes de Sant Antoni de Canals 2017



dimecres, 4 de gener del 2017

Cavalcada Reis Mags

Dijous 5 de Gener a les 18:30 hores arriben a Beniarrés



Dimecres 4, tots els xiquets i xiquetes que van escriure la carta i la van entregar al Patge Reial el passat dia 1 de Gener, s'han despertat en la contestació a les seues peticions, convidant-los a que acudixquen el proper dijous 5 a l'entrada del poble a esperar-los.

Gràcies a tots i totes que feu que aques il·lusió siga possible any rere any

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...