Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 24 de gener del 2017

Jesús Gozalbez deixa l'acta de regidor a l'Ajuntament de Beniarrés

El nou regidor socialista serà Frederic Jordà

En el passat ple ordinari celebrat a l’Ajuntament de Beniarrés el dia 28 de Setembre de 2016, el company i amic, regidor del Partit Socialista del País Valencià, Jesus Gozalbez Lopez, va presentar la seua renuncia a l’acta com a regidor d’aquest partit per motius personals.
Cartell electoral de Jesus

Han sigut molts anys representant als socialistes de Beniarrés al consistori beniarresí, no sempre aportant el que u voldria, doncs les majories absolutes fan que moltes vegades ni escolten les propostes que presenten la resta de regidors, ni poder-li dedicar el temps que un creu convenient, evidentment, per que tenim que treballar i no vivim de la política però sempre amb la convicció de dedicar part del seu temps a millorar la vida del nostre poble.

En el seu lloc entrarà con a regidor Frederic Jordà, que ocupava el número quatre a la candidatura socialista, degut a la renuncia de la número tres, Olga  Ferrer, a pillar l’acta de regidora. Per tant el grup municipal socialista estarà format per Juanjo Tomas i Frederic Jordà.


Des d’aquest blog, donar-li les gràcies a Jesus per tot el seu temps i dedicació a representar i defendre les idees progressistes i socialistes a l’Ajuntament de Beniarrés.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...