Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 10 de gener del 2017

César Sánchez visita Gaianes, Planes, Almudaina i Beniarrés per valorar els danys pel temporal de desembre

El Comtat ha sigut una de les comarques alacantines que més han estat afectades pel temporal que van patir les nostres comarques. Fins a alguns municipis, concretament Gaianes, Beniarrés, Planes i Almudaina s'ha desplaçat el president de la Diputació, César Sánchez, i el Diputat Provincial de Carreteres, Juan Molina, acompanyats dels respectius alcaldes.  Sanchez ha dit que "la Diputació ha actuat amb molta inmediatesa, de manera ràpida, assistint als ajuntaments, a molts dels veïns que han tingut problemes per anar a treballar o per a que els nostres fills pugueren anar al col.legi. Aquesta és la responsabilitat de la Diputació: estar de manera ràpida en els llocs on els ajuntaments els necessiten".

Cesar Sanchez acompnayt per alcaldes

Totes les reparacions dels pobles afectats estan gestionant-se a través de l'Oficina Tècnica de Suport als Alcaldes, que coordina Diputació juntament amb Subdelegació de Govern i la Generalitat Valenciana. Han sigut 56 municipis a tota la província els que han solicitat ajudes  aquesta oficina. Fins ara s'han executat unes 40 actuacions que han suposat més de 100.000 euros. Sánchez ha deixat calr que "continuaran treballant pels municipis".

Concretament, Beniarrés, en paraules del seu alcalde Luis Tomás, destaca que l'actuació de la Dipu ha sigut "rapidísima". Recorda que en les primeres hores "Diputació va enviar totes les màquines el més prompte possible perqué hi havien llocs on hi havien vivendes i la gent no podia passar".

Diputació s'ha marcat com a un dels seus objectius principals que els municipis més afectats a la província tornen a la normalitat el més aviat possible, sobretot restaurant vies públiques que han sofrit el despreniment de terra o la caiguda d'arbres que no deixaven circular als vehicles.

Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...