Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 11 de gener del 2017

El ciclista Iñaki Gozalbez correrà a l'Argentina i Uruguai


La nova formació continental argentina Italco-Dogo-Orbai tindrà connexió espanyola. L'equip de l'Agrupació de Ciclistes del Partit General Sant Martín rebrà el suport de la Fundació Ciclista Benicadell.

Samarreta de l'equip


Tres dels dotze corredors que conformaran la plantilla el pròxim 2017 van defensar els colors de l'equip Mútua Levante -Ginestar-Metal Lube la temporada passada. Ells són l'argentí Sebastián Trillini, i els espanyols Iñaki Gonzálvez i Aitor Escobar. El staff ho conformaran tècnics espanyols i argentins, entre els quals destacaran els espanyols Andrés Sánchez i Carlos Txato Canales.
Iñaki Gozalbez

Plantilla: Sebastián Trillini (Argentina), Said Mansur (Argentina), Tomás Alcáser (Argentina), Juan Melivilo (Argentina), Miguel Montes (Argentina), Sergio Gonzales (Argentina), Martín Hernández (Argentina), Iñaki Gonzálvez (Espanya), Aitor Escobar (Espanya), Wilmer Ullo Rodríguez (Colòmbia), Jaime Bernal (Colòmbia), Luan Dóna *Matta (Brasil).

El nou projecte desperta molta il·lusió, intentant traure avant gent jove i amb gran potencial. La presentació tindrà lloc el pròxim 15 de gener de 2017.

El calendari serà internacional, amb proves tant en el continent americà, com en el continent europeu. Competirà en les millors proves UCI americanes, compaginant-les amb carreres a Espanya, França i Portugal.

Començaran la primera part de la temporada competint en Giro del Sol, Volta San Juan, Doble Bragado, Volta Mendoza, totes a Argentina, i Volta Uruguai. Cal destacar la presència en la Volta San Juan dels equips World Tour Bahrain Merida, Trek-Segafredo i Quick-Step Floors.

Noah, model de la marca belga Ridley, oferirà l'imprescindible per a l'èxit de l'equip. A més, la marca espanyola d'ulleres Voice Sport serà un dels patrocinadors de l'esquadra argentina.

Molt sort Iñaki

Iñaki participant en un prova

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...