Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 22 d’abril del 2015

Relació de candidatures a l'alcaldia de Beniarrés

Hui 22 d'aBril ha eixit publicat al Butlletí Oficial de la Provincia d'Alacant les candidatures que concurreixen a l'alcaldia de l'Ajuntament de Beniarrés.

Podrem elegir entre les tres següents opcions:

Circunscripción electoral: Beniarrés

Candidatura núm.: 1. COMPROMÍS PER BENIARRÉS-COMPROMÍS (COMPROMÍS)

1. JOSEP LLUÍS JORDA NAVARRO (COMPROMÍS)
2. DÉBORA GILABERT GARRIDO (COMPROMÍS)
3. MIGUEL ANGEL SANCHIS JORDA (COMPROMÍS)
4. JUAN PALMER CALBO (COMPROMÍS)
5. MARIA OLIVIA DOMINGUEZ MONCHO (COMPROMÍS)
6. GABRIEL CLOQUELL MONCHO (COMPROMÍS)
7. IVÁN JORDÁ BAÑULS (COMPROMÍS)
8. FRANCESC JOSEP MONCHO i TOMÀS (COMPROMÍS)
9. ANA MARIA NAVARRO LÓPEZ (COMPROMÍS)

Suplentes
1. JESÚS LLOPIS GILABERT (COMPROMÍS)
2. ISABEL CRESPO SANMIGUEL (COMPROMÍS)
3. ALANO CHANCA GINER (COMPROMÍS)


Candidatura núm.: 2. PARTIDO SOCIALISTA OBRERO ESPAÑOL (P.S.O.E.)

1. JESUS ALVARO GOZALBEZ LOPEZ (Independiente)
2. JUAN JOSE TOMÁS LÓPEZ (Independiente)
3. OLGA JORDÁ FERRER (Independiente)
4. FREDERIC JORDÁ CRESPO
5. MARIA TERESA CALBO VILAPLANA (Independiente)
6. ANTONIO FRANCISCO TOMÁS VAÑÓ (Independiente)
7. MARIA JORDÁ BORRÁS (Independiente)
8. BENJAMI SANCHIS JORDA
9. LETICIA TOMÀS GOZALBEZ

Suplentes
1. PEDRO CABAÑERO MUNERA
2. MARIA JESUS NAVARRO LAVIÑA

Candidatura Socialista a l'Ajuntament de Beniarrés


Candidatura núm.: 3. PARTIDO POPULAR (P.P.)

1. LUIS TOMAS LOPEZ
2. FRANCISCO SELLES SANCHIS
3. GEMMA GARCIA DOMINGUEZ
4. NOEMI CRESPO LOPEZ
5. JOSE ARTURO GILABERT TOMAS
6. GEMA VALOR MONCHO
7. JUAN PEDRO CARAVACA MARTINEZ
8. ANTON DELCHEV STEFANOV
9. MARIA PILAR RODRIGO TOMAS

Suplentes
1. GONZALO SANPASCUAL JORDA
2. MARIA ANGELES VICTORIANO LAVIÑA
3. YOLANDA CALBO MONCHO


22 comentaris:

Anònim ha dit...

És curiós com el PSOE presenta la major part de la seva llista com a independents, per a açò millor crear un partit local no?
També és una sorpresa la gran quantitat de joves que es troben a les llistes i espere, que aquesta renovació siga el precedent d'un canvi en les polítiques del nostre poble o l'inici d'una política sobre la gent jove que no ha estat patent en el últims anys.

Anònim ha dit...

Perque la joventut no vol sigles vol fets esperem que tingen ganes de treballar pel poble

Anònim ha dit...

No per dir independens,vol dir que no tingues.les idees del partit que representes,al contrari demostra trasparencia als candidats que san expresat,cosa que en les altres llistes es troba a faltar.

Beniarres al dia ha dit...

El que pose "indepedent"en la candidatura socialista és que en aquests moments no estan afiliats al parit,(alguns estan tramitant l'afiliació), la qual cosa no vol dir que no simpatitzen en les idees i el programa electoral dels socialistes.

Respecte al gran nombre de gent jove, es força interessant el comprovar que hi ha gent que vol treballar per el seu poble, millorar-lo i quedar-se a viure, al mateix temps que desmunta els tòpics de que el jovent sols pensa en divertir-se i en festa.

Espere que la gent sapiga valorar-ho

Anònim ha dit...

Si simpatitzen amb les idees del partit, no veig problema en afiliar-se, tot i que sembla difícil aquest procés, ja que el cap de llista ja fa 4 anys que estarà intentant-ho.

Anònim ha dit...

Veig unes llistes molt ben representades pels ciutadans que les formen en relació al partit que es presenten. En primer lloc, la més potent i més ben preparada, la llista de Compromís que com a més potents i ben preparada que és, serà la que menys vots tindrà, en un País on la intel·ligència i el ben fer és recriminat i motiu de burla, no ens deuria sorprendre.
En segon lloc tenim al PSOE, amb bona gent, algun més polititzat, altres menys, uns indefinits, altres progressistes. Uns que podrien estar en el PP pels pensaments que tenen i altres que en la vida estarien al PP. El mateixet que el PSOE en España.
I per últim tenim al PP, on el nivell es dispara, el nivell de friquisme, és clar. Llevat de les dos Gemmes i Arturo, que les veig persones honestes encara que no les conega massa, la resta és prou baixeta d'idees. Entre gent que no ha fet faena en la vida ni en volen fer, entre aparentar el que no són, amb l'interés personal per damunt de tot i alguns que no venen al poble si no és per lluir tipet, podem dir que és una llista on predomina la gent que es calava en açò de la política per traure un benefici a canvi, ja siga d'ego , ja siga material. La llista on l'egoisme és la nota predominant, la menys preparada, més que evident. La llista que guanyarà, com està més que clar.
En resum, com diu la dita "En el país dels cecs, el tort és el Rei" anem a la deriva i castiguem als que ho poden reconduir.

Anònim ha dit...

Jo no sé qui ha escrit les llistes, però accents en ha posat ben pocs. Quanta cultura!!

Anònim ha dit...

Sería mejor que antes de criticar nos mirásemos al espejo.
Gente que sin escrúpulos "comente" y "opina" sobre el trabajo y la vida de los demás.
Gente que insulta a todo un pueblo y que con pocas palabras dice que no es sabio por su elección de 7 años consecutivos de un partido.
¿ Crees que los componentes del PP son: Extraños, estrafalarios y fanáticos ? Porque una persona Friki es aquella cuyas aficiones, comportamiento o vestuario es inusual. Y yo lo que veo es que son personas normales que hacen todo lo posibles para ayudar a la gente y mejorar un pueblo.
Criticas a la gente de la lista el PP por su vida personal, ¿ Que acaso no tienes ningún otro argumento para descalificarlas profesionalmente ? Cuando se vota a unas personas, y mas en un pueblo, se hace por la confianza que ellos/as depositan en tí . No por si trabaja en su vida personal o no, no por si lucen tipo o no. Prefiero que hagan bien su trabajo.
!Ah! Eso de bajitos de ideas... que tú no las compartas es otra cosa.
Antes de juzgar a unas personas conócelas y valóralas, puede que un día las necesites.

Anònim ha dit...

Rita Barberá és el càrrec públic de l'Estat que més cobra. Però ni així en tenia prou, tenia que gastar quantitats vergonyoses de diners públics en ostres, gintònics, patxarans... No puc entendre com hi ha gent que vota açò i després es queixa de com va tot. Coalició Compromís ha fet públiques 467 factures que el PP volia amagar. Esperem que el 24 de maig es vote en conseqüència.

Anònim ha dit...

De quin treball parles? Si porten 12 anys sense pegar ni xapa i arruïnant al poble. No tenen ni idea de gestionar ni de com fer alguna de les feines més bàsiques de l'Ajuntament però ni ganes tampoc de saber, és molt més còmode jugar al Candy crush i anar en primera posició en tots els jocs del Facebook. Regidors que viuen fora i només venen al poble per a lluir modelet i altre que prefereix portar a les seues filles als tuppers de Muro a estudiar que al col·legi públic que tenim a Beniarrés i que cada dia està més buit gràcies a la seua mala gestió i a persones com ell. Si això és treball i estimar el teu poble aleshores han fet un gran treball si senyor!

Anònim ha dit...

Mai he sigut votant del PP i mai ho seré. Pense que heu fet una pèssima gestió, per tant no es pot dir "que fan tot el possibles per ajudar a la gent i millorar un poble" ja que la gent se’n va del poble perquè no hi ha rens de res. En 3 anys i 10 mesos no heu fet absolutament res de res, bé si perdona, “despilfarrar” tot i més. Firetes, que no va ni cristo, sopars, dinar, berenars, esmorzars de tota la gentola de l'Ajuntament que hem pagat tots els de el poble, però qui vos creeu que sou?? Vos esteu beneficiant del poble!!!! I com he dit ,em queden 2 mesos per arribar als 4 anys, que esteu omplint tots els caps de setmana de musicals, teatres etc. per als xiquets i xiquetes del poble, que la pedagogia utilitzada és mínima.
Les polítiques socials del poble deixen moltíssim que desitjar, algú em pot explicar que fa la "Regidora de serveis socials"? Perquè en aquests 7 anys, i en aquesta crisi que estem submergits gràcies a la gestió de la gent del vostre mateix partits i mateixos ideals, o be per culpa de ZP, em dona igual, hi ha gent que no arriba a final de mes, gent que no té cap tipus de recursos, gent que es queda sense la prestació per dependència… I jo em pregunte perquè no heu fet una investigació per veure la realitat social del poble (de 1.200 habitants crec) per veure que necessitats hi ha i així de debò treballar per a la gent i millorar la qualitat de vida de les persones de Beniarrés.
Però el que passa és que no teniu ni idea, no sabeu gestionar els pocs recursos que tenim, i com diu el comentari de dalt, l'única cosa que sembla que sabeu fer és passejar “i lluir el tipet” i com no teniu gens millor que fer, doncs.. es presenteu a l'ajuntament i així no m’avorreix a casa.

Res més que afegir. Espere que el poble siga una mica més crític en tot açò i almenys no tingueu la majoria.
Ah! He de defendre el comentari d’abans ja que l’únic que es pot criticar és la vida personal de les persones ja que la vida laboral, o professional que se suposa que estan fent a l’ajuntament és nul•la.

Anònim ha dit...

En un grado muy grande, en Beniarrés se vota al partido, no a la persona. Y en la politica municipal como en la estatal muchos se lo cogen como un Barça - Madrid no como lo que és o deberia ser, elegir a los mejores. Si se eligiera a los mejores no deberia ganar el PP, eso està clarísimo.
Y una persona cuando se mete en cosas públicas que espere críticas personales también. Lo de mas arriba son criticas en general, no personales a una persona concreta, que quieres que la gente no comente como son las personas que se presentan en cada partido? si hay gente que no ha trabajado en su vida porque es vago que esperas que trabaje ahora en el "Hay untamiento"?eso es así!

Anònim ha dit...

Eiii, jo no insulte, dic el que pense. No em clave personalment, ho faig en general. I em reafirme, en l'estat espanyol i nosaltres som part d'eixe estat així que pots sentir-te inclòs (açò és critica genera, no individual) guanyen els polítics especuladors, els que ens roben, els que estan per interés, els egoistes, els que per davant de tot està els diners i es claven en política per traure un benefici perquè en la vida real no es tiren un pet per ningú. I si el poble els vota és perque "no és sabio en su elección" i preferixen votar a incompetents que deixar de xuplar de la mamella.
Com a exemple de sabiesa del poble espanyol: http://elpais.com/elpais/2015/04/23/ciencia/1429792444_486485.html
Molt revelador en el país de hombres mujeres y viceversa.
Ens coses aixina que esperes, que guanye la cordura o la incompetencia? No respongues, observa al teu voltant.

Anònim ha dit...

No Hay mas Opciones?

Anònim ha dit...

Els del PP no teniu vergonya en presentar-se, tots acusats en casos de corrupcio. L'ultim "el pequenyo gran hombre" RUS Alcaladable per Xativa.
Doneu vergonya i al mateix temps repugnancia.

Anònim ha dit...

Benvolgut votant del PP, has vist la que has armat? Has vist la nostra societat moribunda, privada de bancs valencians, sotmesa als capricis de Madrid, humiliada la nostra llengua, sense periòdics, sense suport als músics, a la literatura, als científics, exposats els estudiants a una policia brutal... I ara, després d’anys de torturar i malmetre la nostra televisió, ens rematen Canal 9.

Que no hi tens res a veure? Fals. Rotundament fals. La culpa de tot el que està passant és teua. És teua, votant del PP. Tu vas decidir, el 22 de maig del 2011, que els polítics marcats per la corrupció, el xantatge, la insolidaritat i la prepotència prosseguiren amb la direcció de les nostres vides i ens sotmeteren a la seua voluntat. Sabies que havien violat totes les lleis escrites i morals, tots els pactes de cavallers que sostenen una col·lectivitat digna i tolerant? No? És possible, perquè el teu problema principal, votant del PP, no és que sigues un col·laborador de la ruïna moral de la nostra societat; és que eres un autèntic, deplorable i compulsiu analfabet polític. No et preocupes de descobrir la veritat amagada darrere de somriures falsos o entre pupil·les dilatades. No. Només t’alimentes del que la pantalla de televisió et vomita al damunt, retalls de realitat retocada que enguls amb desinterés. I et deixes anar.

Creu-t’ho, votant del PP, la informació plou sobre les societats lliures. Algunes se n’ameren i el seu intel·lecte s’unfla de llibertat i de respecte que les fa progressar; d’altres, però, se’n posen a recer en les catacumbes més fosques i esdevenen grups humans cecs que moriran desorientats. A tu, la humitat a penes et mulla el cervell desert d’idees i, per tant, d’iniciatives. Tu, votant del PP, ens has dut al món lil·liputenc de la mediocritat. Algunes veus t’han fet dir el que volien; alguns ulls t’han fet veure el que t’han projectat; alguns braços t’han portat on els seus ja t’esperaven. I tot per a què? Perquè tu els faces el treball brut; perquè sigues la sabata que camina, el genoll que es doblega, la mà que treballa, el cor que renuncia, la boca que calla... Però no el cap, votant del PP. Tu no penses i, per tant, no entens. I t’avorrixes. I abandones la teua parcel·la de decisió en mans dels vencedors que ja et saben sotmés per sempre.

Ah!, si t’hagueren empapussat, des de menut, amb molles de veritats universals, amb gots a vessar d’ideals, amb safates farcides de reflexions i de crítiques generoses... No hauries arribat a desertar del pensament. Hauries aportat la teua versió de la vida al debat que s’instal·lava en la nostra societat. I t’hauríem escoltat, hauríem errat junts, hauríem aprés tots i, en acabant, hauríem decidit en quina direcció continuàvem construint el nostre futur.

Que si podries rectificar? Home, per culpa teua ens esperen uns anys de penitència, cert, però és clar que encara estàs a temps. A temps de saber el perquè. A temps de reflexionar el com. A temps de decidir el quan. Només et cal, votant del PP, localitzar, entre el verí que t’han inoculat durant tants anys, el teu pensament més diàfan i allunyar-lo del vesper on habita la ignorància i la deshonra. Després, busca el territori de les veritats. Nosaltres t’hi esperem.

Anònim ha dit...

Caguen lostio, Toni el bulgaro no es presenta. Qui es presenta enves dell?

Anònim ha dit...

I Gonzalo Sanpascual ? per que no ix ni a la foto grupal, ni a la pagina de les Entrevistes fetes per ells mateix i manipulant informació? a tot cas li fara vergonya perteneixer a les llistes?

PDT: Per que no ix una entrevista del Senyor Luis el Alcalde parlant dels prestects o dels numeros rojos que caracteritza els conters de l'ajuntament de Beniarrés!!! ??? estem esperant-ho en candeleta!!!

Anònim ha dit...

Mirant tots aquets comentaris m'adone de moltes coses i em faig moltes preguntes, entre elles a qui donarli el meu vot. A gent que falta al respete? a gent que insulta? A gent que manipula informació?? A gent que en els plens vota en contra de totes les propostes??? Entre elles la reforma de la biblioteca, ampliar la piscina, fer una millora en les pistes, entre altres coses fer una pista de pàdel??? i així així totes les propostes que van fent "els del PP" Enserio vosaltres espereu el meu vot? a gent que per no pensar igual que vosaltres ens taxeu de frikis, curts de idees, fatxes.... I vosaltres sou els que voleu entrar a governar Beniarrés?

Anònim ha dit...

La última vez no fui a votar, pero esta vez iré a votar. Y os digo una cosa, no me parece para nada correcto todos los desahogos e insultos que he leído en esta página,la verdad que dejan mucho que desear. Una cosa es criticar la vida profesional o política de los concejales, pero otra bien distinta es meterse en su vida privada. A caso el que lo escribe le gustaría que se metieran en como va vestido, como actúa, o en su vida personal en general? yo creo que no es plato de buen gusto insultar a la gente de esa forma.... Pensadlo, ante todos somos todos personas.
Ellos serán friKis Y ETC.... pero el que escribe todos esos insultos es en conlusión un mal educado que no conoce lo que es el RESPETO por las personas y que no tiene ni educación ni la conoce. Si te metes tanto en la vida personal de la gente sabes por que es? por que la tuya es aburrida y triste.
Suerte a TODOS en este día tan esperado, el 24 de Mayo del 2015, que gane el mejor!
Saludos a todos!!!

Anònim ha dit...

Alfinal a guanyat elke seu mereixia. El PP persupost, perke afet moltes coses pel poble
Ielke diga keno mentira coxina. Esta treballant molt i seguira fento.

Anònim ha dit...

Perfi un altra vegada torna a guanyar el PP, seutenia merescut a lliutat molt pel poble, encara ke niasga gent kediu keno safet res , pero be noes aixi. Jo confie en ells i segiran treballant mol.
La henora bona llista del pp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...