Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 11 de novembre del 2014

La Marxa de la Dignitat passa per Beniarrés

Aquest dilluns 10 de Novembre ha passat per Beniarrés la Marxa de la Dignitat que uneix les ciutats d’Elx i València per acabar el proper 15 de Novembre a una gran manifestació a València on es trobaran els altres ramals de la marxa que recorren les comarques castellonenques i valencianes.

Amb aquest marxa el que es demana és la derogació de la reforma laboral i de la prestació de l’atur,  una sanitat i una educació pública i gratuïta, desbloquejar la llei de la dependència, un sou social o renta bàsica per a les persones més desfavorides, la supressió de l’ajuda econòmica a la banca, entre altres moltes coses segons és pot llegir en la seua web.

Personalment desconeixia de l’arriba d’aquesta Marxa per la Dignitat, però tinc constància que en altres poblacions com Cocentaina o Alcoi els han rebut per part de l’Ajuntament molt diferent a com ho ha fet el del nostre poble.

L’etapa que eixia d’Alcoi tenia que acabar a Beniarrés però segons les pròpies paraules dels participants, el nostre Ajuntament “no ha trobat” cap lloc per a que pogueren passar la nit, tenint que acabar l’etapa a Turballos, sent acollits per el Pare Vicent.

Vosaltres mateix es podeu formar la vostra pròpia opinió sobre aquests fets i com ha actuat l’Ajuntament de Beniarrés, entitat que representa a tota la gent del  poble, de dretes i d’esquerres, doncs el que aquesta gent demana, estic segur, que una gran majoria de veïns i veïnesde Beniarrés ho comprateixen . Estic segur que si algun col·lectiu sol·licita un lloc públic on passar la nit, si és del  gust i l’agrado dels nostres governants locals, no s’actuarà de la mateixa forma.

Tot seguit vos reprodueixc unes paraules que han penjat al seu perfil de Facebook:

Imágenes del día de hoy donde no hemos podido acabar en Beniarrés y hemos tenido que ser acogidos por las buenas gentes de Turballos. No nos pararán, Valencia nos espera.
La Marcha 15N de Alcoy a Turballos. En el corazón”

El Pare Vicent amb els participants en la Marxa de la Dignitat


Seguimos en Marcha y quizá sea lo mejor que nos podía ocurrir, el que la alcaldía de Beniarrés no nos diera alojamiento y así conocer al pare Vicent y su gran hospitalidad y humanidad en Turballos. Gracias por acojernos tan bien.
Hoy llegamos a la provincia de Valencia donde nos esperan las compas de La Pobla.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Sempre mal entens... tenien que dormir a muro pero han dormit al final a turballos.. En muro el bloc tampoc els a donat estableiment... si volen dormir que dorguen cadascu en s'ha casa.. Es que no es pot manipular mes redeu redeu..
Ja no vaig mes al caribean.. jejej esta ultima es broma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...