Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 21 de juliol del 2014

Novament el cartell de la Fira de Tots Sants de Cocentaina porta el nom de Beniarrés

L’obra de Fernando Moncho Sampascual i Nieves Aranda porta per títol ‘Ingredients de Fira’.
L’edició de 2014 de la Fira de Tots Sants de Cocentaina ja té cartell. L’obra guanyadora, que no podrà veure’s fins el 3 d’octubre quan es presentarà oficialment la Fira, porta per títol ‘Ingredients de Fira’ i és un treball obra de l’equip que formen Fernando Moncho i Nieves Aranda.

[Img #8692]
Una imatge de l'edició de l'any passat de la Fira de Tots Sants



El Consell de Fira ha sigut l’encarregat de seleccionar l’obra guanyadora entre les 14 que han sigut presentades al concurs. Junt a la guanyadora, altres dos cartells han sigut finalistes baix els lemes ‘Con una larga historia y tradición’, que va ser la penúltima eliminada i ‘Cocentaina, un poble, una història’, la finalista junt amb la guanyadora.

Els treballs, que havien de ser originals o inèdits, han sigut avaluats per un jurat, el Consell de Fira, format per Vicent Sandoval, Rosana Valor, Mari Carmen Martí, Juan Luis Pla, Javier Carbonell, Francisco Albadalejo, Antoni Sempere, Manuel Pérez, com a representants de partits polítics i associacions i Gustavo Baena, del departament de Fira qui ha actuat com a secretari.

El treball guanyador, que rebrà 1.000 euros com a premi, ha sigut descrit pels seus actors com “demostratiu, es poden veure tots els elements representatius de la Fira i de Cocentaina. Hem jugat amb les textures i amb una estètica senzilla, que evoca un retorn a la infància”. Els dos treballen en una empresa d’arts gràfiques, guanyat anteriorment en poblacions com Xàtiva, Xixona, La Vila, Ibi, Dènia o Muro, en els deu anys que porten presentant-se a aquestos concursos.

Noticia publicada a Pagina66
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...