Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 26 de març del 2014

Sense plenari a l'Ajuntament de Beniarrés

Hui dimecres 26 de Març  s’haguera tingut que celebrar sessió ordinària a l’Ajuntament de Beniarrés, plens que es celebren cada 3 mesos i en els quals els partits que estan a l’oposició poden plantejar propostes i mocions, fer preguntes a l’equip de govern, rebre informació sobre els decrets que signa l’alcalde i conèixer en que es gasta l’equip de govern els diners de tots.

A Beniarrés, ha voluntat del Partido Popular, es celebren cada 3
Saló de Plens de
l'Ajuntament de Beniarrés
mesos ( el tope màxim de temps que permet la llei), doncs així es va votar al començament d’aquesta legislatura, per tant la darrera sessió ordinària es va celebrar a finals del mes de Desembre de 2013.

Els motius pels quals hui no es celebra a l’Ajuntament de Beniarrés la sessió plenària corresponent és que no hi han punts per a formar un ordre del dia, es a dir, ni hi han solucions per als problemes que té Beniarrés , ni hi han propostes per tal de millorar la vida dels qui hem decidit viure al nostre poble, o es que a cas en un poble de 1.300 habitants no hi han assumptes que tractar?.


Vosaltres mateixa es podeu fer la opinió que considereu oportuna.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

1300 persones ja fa molts anys que no som, cada vegada som menys al poble, amb menys recursos i la nova llei que volen implantar als pobles que tinguen menys de 9000 habitants, serà el que ens faltava.

Beniarrés serà d'eixos pobles que ningú vol tornar.

Anònim ha dit...

No está bé aixó. Peró per a lo que serveix el que puga fer el govern i/o la oposició i sobre tot, per a lo que els importa als ciutadans que no acudeix ningú als plenaris...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...