Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 3 de març del 2014

9 de Març: Primàries Socialistes

Més de 50 beniarresins i beniarresines podrem elegir aquest diumenge 9 de Març el candidat del Partit Socialista del País Valencià a President de la Generalitat Valenciana, en un cita sense precedents al nostre territori.

Cal destacar el gran nombre de simpatitzants que han volgut participar d’aquesta crida democràtica, doncs hem multiplicat per 5 respecte a la gent afiliada, els qui han volgut participar.

Per tant, aquest diumenge 9 de Març, els socialistes i simpatitzants que així han volgut participar d’aquesta “festa democràtica” estem citats al Centre Cultural “Joan Fuster” per elegir entre les dues candidatures que s’han presentat: Ximo Puig i Toni Gaspar.

Al País Valencià seran més de 68.000 valencians i valencians els qui han volgut participar en aquest “festa” de la democràcia en els més de 380 centres de votació.


Que guanye el millor, però segur que ja un vencedor que és la democràcia participativa i el poble, que lliuremen haurà elegit aquell que vol que siga el seu president, el president de la Generalitat Valenciana.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...