Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 5 de novembre del 2012

Vaga indefinida a la farmàcia de Beniarrés i la resta del País Valencià





L’anunciada vaga indefinida de les farmàcies és una més de les conseqüències de la nefasta política que ha portat el PP valencià al capdavant de la Generalitat. Si res no ho remeia i sembla difícil, les farmàcies valencianes tancaran de forma indefinida. Les de Tavernes també.

Les farmàcies de la nostra autonomia suporten el major deute per impagaments de l'administració de tota Espanya, segons ha confirmat el Col·legi de Farmacèutics de València. No som l'única autonomia amb quantitats pendents de pagament a les farmàcies, però si la que arrossega la quantitat més elevada: el govern valencià del PP, el Consell, té un deute de 450 milions, el pagament quatre mensualitats i mitjana, a la qual caldria afegir un mes més, la d'octubre, que es va tancar el dijous.

Al llarg de l'últim any no han cessat les reivindicacions dels professionals valencians que han vist com s'anava acumulant el deute. Tampoc ha faltat el plantejament de calendaris de pagament per part de la Generalitat, però sempre s'han incomplit i quan ha pagat alguna cosa, com va fer el dimarts passat, sempre amb quantitats molt menors al degut total. El dimarts a càrrec del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) va pagar només una mensualitat, 114 milions.

Un pagament com es veu totalment insuficient i lluny del degut total. Per tant no ha pogut impedir que les farmàcies duguen a terme allò que vénen anunciant des de fa mesos com a últim recurs: a partir del dilluns, totes les farmàcies del territori valencià tancaran de ragés indefinida per a exigir al Consell que se'ls pague el que se'ls deu.


¿I només se'ls deu als farmaceutics valencians? No són els únics però no hi ha color amb les quantitats i els terminis d'altres regions: als farmacèutics catalans el seu govern autonòmic els deu «un mes, 90 milions», segons les dades del Col·legi de Farmacèutics de València. Als canaris, el Cabildo els devia l'import dels medicaments dispensats al juliol i agost, una quantitat de 60 milions, i aquesta passada setmana els han pagat 30 i la resta aquest novembre. La resta d'autonomies de la geografia espanyoles estan al dia en els seus comptes. Com veieu també en açò som els millors i els líders a Espanya: en deute a les farmàcies. Gràcies PP per aquest nou lideratge!


Al final tot ix i les conseqüències de les seues polítiques, d’esquena al poble, les paga precisament el poble. ¿O és que ens pensàvem que els aeroports sense avions, terres mítiques, ciutats de les llums, Formules 1, torneigs de tenis y golf a dojo, Gurtels i demés no anava a pasar-nos factura als valencians? Així ens va: educació, sanitat, dependència, desnonaments… cada dia més com els carrancs, arrere!

En aquest enllaç teniu les farmacies de guardia per als propers dies a les comarques alacantines

Article publicat al blog La Cotorra de la Vall

3 comentaris:

Anònim ha dit...

que vergonya de govern, lamentable, aço no te nom, els peperos estos mos arruinaran , si puguera ...

Anònim ha dit...

ens fan pagar els medicaments i s'han creat moltes empreses que gestionen la sanitat pública, o siga, lo que pagem i lo que ens faran pagar és per a les empreses que acaben de montar els peperos . és fortissim , és igual que lo dels bancs......ens fan creure que no hi han diners....i els que ens vindran de Europa se'ls quedaran els i el poble més pobre....



VIXCA EL PP!!!!!!

Anònim ha dit...

Es evidente que es inconcebible en un Estado como España, se hay llegado a situaciones límite como las que están ocurriendo.
He leído varios comentarios no sólo por la situación de las Farmacias sino por otros temas que se describen(entiendo muy politizados, y que no voy a entrar en los mismos, la política en este país hace tiempo que la experimenté y no me he equivocado).
Con relación al tema que tengo a bien expresar es que de ninguna manera puedo entender que la Generalitat esté endeudada con las farmacias en más de medio año, que muchas de ellas han tenido que cerrar, porqué los créditos bancarios provocaban la pérdida del remanente financiero que necesitan para hacer frente a los pagos de los Almacenes o empresas de suministro de medicamentos.El que suscribe necesita medicación 1 vez al mes pero las recetas están con fecha de retirada en diferentes días, tuvé que recorrerme un día las farmacias que habían de guardia en Alcoy, Cocentaina y Muro porque no tenían ese medicamento, ciudadanos esto es inadmisible y estamos a las puertas de unas alteraciones sociales que se van a producir por este tema y otros que ya conocemos, ahora bien sinceramente expreso que voto sólo a los verdes, pero no me cabe la menor duda de que cuándo el PSOE , estuvó en el poder vaciaron las arcas igual o peor que los del PP, y lo que expreso lo puedo demostrar en cifras, osea que no endosemos de forma precipitada la quiebra del Estado a nivel financiero al PP.
El que suscribe tiene que pagar de su bolsillo casi 200 euros mensuales de la parte de medicadión que le corresponde y si le ocurre algo anormal acudir a la sanidad privada y pagartelo de tu bolsillo.
En una sociedad avanzada como nos vendían la nuestra, integrada en una Comunidad Europea, da pena ver que aquí están pasado situaciones límite, lo comento porque he viajado por más de medio mundo y en otros lugares la gente no hubiera permanecido sumisa, a pesar de una huelga general que no sirvió para nada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...