Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 15 de novembre del 2012

Separem la vida privada de la vida política


Hui, 14 de novembre s’ha celebrat una Vaga General a tot l’estat espanyol.

Alguns l’ha secundat i altres no. Els motius d’uns i d’altres son molts diversos, des del convenciment més absolut i justificat per participar-hi en la vaga, a altres que no veuen motius per recolzar-la i no han fet vaga, passant per altra gent que per pressions empresarials o simplement pel fet de no poder perdre el sou d’eixe dia, no la recolzat.

En el meu cas particular, he obert el bar que regente juntament amb la meua familia amb normalitat, tancant les portes prop de migdia, per tal de recolzar la vaga igual que ja vaig fer en la darrera vaga del 29 M.

Els motius d’obrir unes hores es que soc autònom i dispose d’una clientela que assíduament ve a esmorzar i que en aquests temps de crisi cal cuidar i respectar. Posteriorment he recolzat la vaga per no estar d’acord amb les polítiques que s’estan portant i que afecten als autònoms com la pujada de l’IVA, la supressió d’ajudes a la contractació d’aturats i altres questions que ens afecten a tots com és el copagament sanitari, el desmantellament de l’educació pública, la desaparició de les ajudes a la formació d’aturats, i tantes i tantes coses que al meu parer, motivaven aquesta vaga general.

La sorpresa m’ha arribat a la vesprada quan he entrat al Facebook i tenia un missatge on es podia veure aquesta imatge  que havia sigut penjada al perfil del Partido Popular de Beniarrés i aquest text:



Buenos días, hoy 14N huelga general en España, hay gente que se ha manifestado y ha ejercido su derecho hacer huelga (cosa que respetamos), hay gente que ha decidido trabajar (cosa que respetamos) y luego tenemos en nuestra localidad al secretario del PSOE (que regenta un bar) , que ha abierto esta mañana y después de haber hecho la caja que suele hacer durante la jornada, ha cerrado la persiana y ha puesto el cartel de cerrado por huelga. Todo un genio

Ppopular Beniarrés en la fotografía de arriba podréis apreciar el local abierto y sobre la 12 del mediodia ya ha puesto el cartel de cerrado por huelga.

Gaspar Calvo De qué nos estrañamos cuando ha estado el PSOE siete años y en Andalucía siguen dando por el culo en primer lugar a todos los andaluces y soy hijo de andaluza. Sevillana. Lamentable ver amis as centros revolverse en sus tumbas.

Una greu indignació m’ha entrat al cos quan he vist l’escrit i la imatge i no per la imatge, el motiu d’aquest malestar ha sigut com la gent del Partido Popular de Beniarrés ( no tots  sols els qui recolzen aquesta imatge i el seu text) mesclen la meua vida privada i la meua vida política amb l’únic objectiu de desprestigiar-me, ofendre’m,  burlar-se, en definitiva atacar-me, pel simple fet de no pensar com ells.

Aquesta imatge està penjada al perfil deFacebook del PP de Beniarrés i molt poca gent deu tindre la contrasenya i poder penjar baix el perfil del PP de Beniarrés. A més a més , si es mira l’angle de la foto està feta des de l’Ajuntament o molt a prop d’ell i el que l’ha fet té molts de temps lliure al tindre que estar  mirant unes quantes hores quan està obert i quan està tancat el bar.

No em sap greu el veure la foto, doncs la propera vaga general, pense fer el mateix doncs crec que he actuat acord amb els meus principis de servei públic com a bar i al mateix temps com indignat i cabrejat de veure com estan fent-se les coses a l’estat espanyol on sempre paguem els mateixos.

Aquesta mateixa imatge ha sigut copiada per el regidor del Partido Popular de Beniarrés i primet tinent d’alcalde, Francisco Sellés al seu perfil del Facebook.

S’han publicat molts comentaris i algunes persones s’han rist molt i han opinat el que han considerat oportú, per aquest motiu considere oportú publicar-ho, per a que tots anem coneguent-se una mica.

Tot seguit podeu llegir els comentaris que s’han publicat fins que ha sigut borrada la foto del perfil del regidor del PP i tots els comentaris.



Salva Ruiz Jordá Fco, això no es fa!!!!!

Francisco Sellés Sanchis El senyor Frederic una vegada més per a defendre lo que no es pot defendre, es més una vaga quan ja ha treballat lo que tenia que treballar i ja ha acusat als treballadors de l´ajuntament de fer fotos als veins, Si te alguna prova de que han segut els de l´ajuntament que ho diga i si no que calle, que ja seria hora.

Francisco Sellés Sanchis Salva, estic totalment d´acord en el que han penjat, uno si vol fer vaga està en el seu dret i el qui vol treballar també està en el seu dret, pero lo que no entenc es tancar quan ja has fet el treball del dia i posar el cartellet de tancat per vaga. A que juguem?

Camilo Monzó Bonastre Francisco a ver si han ido los piquetes y le han obligado a cerrar jajajaMostra la traducció

Francisco Sellés Sanchis Camilo, a mi me gusta vivir y dejar vivir, pero esta persona es de las que les gusta mucho informar (malinformar para mi entender) y ahora este señor se ha molestado, pues no veo que hayan puesto nada malo, simplemente han dicho la verdad, asi que ... como las dan, las toman. JejejejeeMostra la traducció

Alex Moncho Mora Igual que els retors .Feu lo que jo diga,pero no feu lo que jo faja i despres diem dels catalans "la pela es la pela"Mostra la traducció

Sonsoles Silvestre Calatayud Jajaja, aixo si que està bo. Hi ha que vore que sabut es.Mostra la traducció

Francisco Sellés Sanchis Si si Sonsoles, eixa es bona, eh?. Mare si ho arriva a fer un altre .... eixiria en les noticies i tot, ja s´encarregaria ell ja jajajajajajajajajajaja.

Filà Realistes Muro Socialistos,,no socialistas,.,.,Mostra la traducció

Bar Cafeteria Caribbean Francisco, de que vas? A cas no saps separar la vida privada de la vida política?, Que pretens amb aquesta foto i els teus comentaris?

Bar Cafeteria Caribbean Tu que saps el que jo treballe o deixe de treballar i quan fem caixa al bar? Aquesta foto ha estat penjada al perfil del PP de Beniarrés, en cap moment acuse als treballadors municipals i si als regidors del PP que esteu al consistori de l'autoria de la fotografia.

Francisco Sellés Sanchis Pareix mentida que em digues que si no se separar la vida privada de la política, jo en la teua persona no m'he clavat mai. Però ja que traus el tema, eres una persona que se t'ompli la boca dient que si la vaga és bona per als nostres interessos, per ...Mostra'n més...

Francisco Sellés Sanchis Ahhh no pergues més el temps en mi, que jo com tu bé dius tinc més coses com per a perdre ni un segon més en la teua persona.

Bar Cafeteria Caribbean Aredeu com està la nit. Doncs ja em diaràs qui pot publicar al perfil del PP de Beniarrés i qui ha fet eixa fot, que vegent l'angle es pot endevinar perfectament d'on està feta. Si vols contestes que spa qui ha fet les fotos i qui l'ha penjat. Per la resta que dius, ja xarrem, encara que no vullgues.

Francisco Sellés Sanchis No, eres t el que ho tens clar aixina que ja em diràs el que penses, jo ja t´he dit el que pense.

Gabri Jorda Crespo Francisco no creus que ja esta bé, cregeu que aneu a solucionar algo algú del dos digentse coses l´un contra l´altre, si el meu germà a volgut obrir es cosa d´ell, o a cas tú no has fet faena mai quan hi hagut una vaga? . Per desgracia a dia de avui no...Mostra'n més...

Bar Cafeteria Caribbean M'has de dir qui ha fet la foto i h fet el comentari al perfil del PP de Beniarrés?


Bar Cafeteria Caribbean Això vol dir que ho saps. Res més.

Francisco Sellés Sanchis Gabri, mira se que no tenim que arreglar res, i es lo que estic intentant dir uno fa vaga si vol i sino vol pues no, pero lo que ningún enten (o jo per lo menys ) es com uno fa vaga quan ja ha treballat prou i després penja el carutellet. Jo he treballat en vaga ? si. Pero açò que fa el teu germà , que vols que et diga? ..., senc posar-me aixina, pero ell esta posat a xarrar i no que xarren d´ell



8 comentaris:

Anònim ha dit...

la fotico té l'angle des d'on s'ha fet. Que no tenen cap faena que fer?

Anònim ha dit...

Federico,
no se de que te quejas. Tu amigo Sanjuan se ha dedicado a personalizar todos los asuntos políticos. Anda, habla con él y dile que levante la cabeza y salude a la gente cuando salga a la calle

Anònim ha dit...

VAYA POLITICS Q TENIM JAJAJA AMUNT BENIARRES AMAY

Anònim ha dit...

Que vergonya que vergonya perfavor. Fran eres un impresentable,les atres eleccions Yoli va parar la ultima pero tu pares fora de la llista per el be del PpopularesBeniarres

Anònim ha dit...

Si quereis vivir en paz debeis de seguir vuestra haura , NAMASTE OOOOMMMMMMMMMMMMMMMM.

Anònim ha dit...

Sincerament c rec que els dos bàndols se'n han passat! però m'algrat que no m'agrada aquesta vegada fede no tens raò, val més el sou d'un dia que la dignitat de tota una vida? tu més que ningú ho hauries de saber!

Beniarres al dia ha dit...

Ací no estem parlant de bandols, estem parlant de com una partit polític, doncs va ser publicat al perfil del PP de Beniarrés al Facebook, vol mesclar la vida privada d'una persona, en aquest cas la meua amb el que es fa al negoci que gestiona juntament amb la seua dona.

Es a dir mesclar la vida privada amb la vida política amb l'únic objectiu de desprestigiar i tot fer per persones que, suposadament, treballen per a millorar la vida de TOTS els qui vivim a Beniarrés.

Per altra banda, vaig el que he considertat més oportú amb la meues creences i amb el motiu de la vaga. Vaig donar un servei a clients habituals que venen tots els dies a esmorzar i després vaig tancar pr recolzar la vaga, I no com deia l'escrit que vaig tancar quan tenia la caixa feta, doncs si el bar està obert sempre hi ha gent que entra i ompli la caixa.

Anònim ha dit...

NI TENEN RES QUE FER NI VOLEN. UNS FEN FOTOS I ALTRES FEN ESCLATASANGS EN HORARI LABORAL. QUE GENT! ALA ANEU VOTANT-LOS.TENIU LO QUE ES MEREIXEU.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...