Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 13 de novembre del 2012

Pep Jordà reelegit Secretari Comarcal del BLOC


El regidor del BLOC a l’Ajuntament de Beniarrés ha sigut reelegit per unanimitat

Beniarrés ha sigut l’escenari elegit per tal de celebrar el Congrés Comarcal del Bloc. Es tracta d’un pas obligat entre el Congrés Nacional de setembre i el Congrés Local que cada col•lectiu haurà de celebrar els pròxims dies.

El Centre Cultural Joan Fuster de Beniarrés ha acollir un gran nombre de militants d’arreu de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i Les Foies de Castalla i Xixona.

Entre ells, el vicealcalde d’Alcoi, Rafa Carbonell i els alcaldes de Muro i Gaianes, Rafa Climent i Agustí Martínez.

El propi Rafa Climent ha sigut qui ha pres la paraula junt al vicealcalde d’Alcoi i membre de l’Executiva Nacional del Bloc, per explicar el procés d’integració i el paper del Bloc en la Coalició Compromís.

A més d’un repàs exhaustiu de la situació actual del Bloc-Compromís, amb unes expectatives excel·lents de creixement del suport popular, Carbonell ha incidit en les fites que es definien en el Congrés Nacional, es adir, radicalització democràtica, tot treballant de la mà de la gent amb una política transparent i participativa; treballar per l’assoliment d’una vida bona pels valencians i valencianes; i l’extensió d’aquest moviment ciutadà de transformació social que és Compromís,des de l’òptica progressista i valencianista.

Abans d’això, els assistents han votat els seus representants al Consell Nacional entre les candidatures que es van presentar.

El resultat de la votació ha proclamat a Ester Revert i Rosanna Valls d’Alcoi, Maria Monterde Millena i Vicent Molina de Muro com a representants d’aquestes comarques entre els de la resta del País Valencià.

Al Congrés s’ha aprovat, a més, l’informe econòmic i el de gestió de l’Executiva ixent amb l’aprovació de tots els assistents.

A continuació s’ha votat l’Executiva pels propers anys, en la que els militants han tornat a dipositar la seua confiança en el regidor de Beniarrés, Pep Jordà, al front d’un nou equip. Ester Revert, Ximo Victoriano d’Alcoi i Maria Luz Monllor, regidora de Castalla, formen part del nou equip de Pep Jordà

Després de les paraules del Secretari Comarcal prenia la paraula Rafa Climent per exposar la proposta de resolució del Congrés, aprovada per l’Assemblea.



Imatge d'arxiu de membres del BLOC de la comarca




1 comentari:

Anònim ha dit...

VO AGERA VOTAT A LA DEL PANTALO BLANC MMM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...