Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 27 de novembre del 2012

25 anys de Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i El Comtat

El passat dia 22 de novembre la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat va complir 25 anys. Anys en els que aquest col·lectiu i grup de gent han posat de la seua banda per a que la nostra llengua siga el que deu ser, una llengua viva a casa, a l'escola, a l'administració i que té el seu màxim exponent en la TRobada d'Escoles Valencianes.


Per tal de recordar la trajectoria d'aquests 25 anys i enterar-se d'alguna cosa, vos deixe uns video on ix gent de Beniarrés que està relacionada en aqueta Coordinadora i que ha participat de valent en el passat, present i futur de la nostra llengua.






1 comentari:

Mª Jesús Navarro ha dit...

Després d'haver vist i disfrutat aquests videos m'enorgullix tot el que s'ha acossegit aquestos anys. Gent de tota mena que ha lluitat pel bé comú d'una llengua i unes costums com pocs poden gaudir. Gent que ha sigut professors meus, companys d'escola que hara són professors,i amics que no ho han tingut fàcil, etc. He tingut el plaer d'acudir a algunes de les trobades i comprovar el grau de compromís de la gent que ho monta, col.labora i gaudix encara que hi ha gent que des de la més absoluta ignorància social i cultural no veja aquestes coses. veuen dimonis on no hi han i el que es pijor, volen fer creure a la resta el contrari. OBRIU ELS ULLS JA DE UNA VEGADA!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...