Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 13 de novembre del 2012

14N: Vaga General

L'Alcoià i el Comtat també s'uniran a la Vaga General del 14 de novembre, convocada a nivell nacional per CC.OO, UGT, CGT, USO i molts altres sindicats i entitats socials. Baix el lema ‘Que que no ens prenguen el futur. Hi ha culpables. Tenim solucions' es vol deixar clar el descontent generalitzat de la població davant les polítiques que està aplicant el Govern Central.


Les severes retallades en educació, sanitat i dependència, l'empobriment generalitzat de la població, els desnonaments indiscriminats, els privilegis dels bancs front a la resta i la Reforma Laboral, són alguns dels nombrosos motius pels que els organitzadors animen a la participació de tota la ciutadania a aquesta acció reivindicativa.


Aquesta Vaga General, serà la segona realitzada durant el govern de Mariano Rajoy, ja que, ja es va produir una el passat 29 de març en contra de l'aplicació de la Reforma Laboral. En eixa ocasió,unes 6.000 persones de les comarques es van mobilitzar.







3 comentaris:

Anònim ha dit...

tu fas vaga? igual que la pasada no.

Beniarres al dia ha dit...

Si, igual.
Obriré de matí unes hores i després tancaré.

I la faré per a fer veure al govern que no estic d'acord am les polítiques que està fent. No estic d'acord amb pagar medicaments. No estic d'acord amb tindre que pagar per la acudir a la justicia. Per que no estic d'acord amb la privatització de la sanitat i amb el desmatellament de l'educació pública i per a que si s'aconsegueix alguna cosa, tú també el beneficies.

Anònim ha dit...

obriré pel matin, faré "caixa" a l´hora d´esmorzar i després tancaré...això no és fer vaga Fede...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...