Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 1 d’octubre del 2012

Sabies què?


Baix aquest títol de “Sabies què?” pretenc publicar reculls de noticies breus, sobre fets ocorreguts o curiositats del nostre poble, Beniarrés. Noticies o fets que no tenen cabuda en un article sencer en aquest blog però, que no per això, deuen quedar en l’oblit.

En aquest primer “Sabies què?” he considerat oportú publicar el següent:

El proper dia 20 d’octubre s’inaugurarà el nou Centre Social. Un edifici que ha costat més 630.000 €, amb 12.000 € d’equipament i que ha tingut que ser modificat abans de ser inaugurat.

-S’està procedint a reformar i canviar les jocs infantils del par del Dr. Fleming, després de l’Ajuntament haja rebut una subvenció de més de 10.000 € per aquesta actuació.

-Més de 13.000 € ha cobrat una empresa per presentar el servei de socorrista al llarg de la passada temporada estiuenca ( 2 mesos justos) en les dues piscines municipals. A aquesta xifra cal sumar-li els honoraris per la neteja i manteniment de les piscines, els productes químics per mantenir l’aigua en condicions, el consum elèctric de les depuradores i l’aigua consumida.

-L’Ajuntament de Beniarrés va tancar l’any 2011 amb un dèficit de 254.000 €.

- Amb els vots dels 5 representants del PP, es va atorgar una prorroga de 6 mesos a l’agent urbanitzador del PAI del Dr. Orero per tal de que comence les obres d’urbanitzador.

- Ha començat les classes a jornada partida al col·legi "Perputxent" i desgraciadament, el menjador escolar no s'obrirà de moment.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fede, es veritat que cobra 1500 euros al mes i damunt te un asesor tambe ?

Beniarres al dia ha dit...

Segons es va poder escoltar a la darrera sessió plenària celebrada a l'Ajuntament de Beniarrés, l'alcalde de Beniarrés va cobrar en el mes d'agost 1500 € (sou brut)i amb un cost a la seguretat social de vora 400 €, per tant el que ens consta al poble al mes la dedicació exclusiva de l'alcalde és de 1900 €.

Pel que dius de l'assessor, l'alcalde al principi de la legislatura va nomenar una persona de confiança o assessor que actualment està treballant a l'ajuntament com a personal eventual.

Espere que aquestes paraules et faciliten la informació que demanes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...