Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 10 d’octubre del 2012

Sabies què ... ?


Baix aquest títol de “Sabies què?” pretenc publicar reculls de noticies breus, sobre fets ocorreguts o curiositats del nostre poble, Beniarrés. Noticies o fets que no tenen cabuda en un article sencer en aquest blog però, que no per això, deuen quedar en l’oblit.

En aquest segon “Sabies què?” he considerat oportú publicar el següent:

-En ple mes d’octubre hi ha més mosquits als carrers de Beniarrés  i voltants que en ple estiu. Sembla ser la calor i la finalització del tractament contra els mosquits fan que hi hagen tants.

-Una empresa ha facturat,(encara no s’ha pagat) a l’Ajuntament de Beniarrés 4.301 € per “Instalación de vallado en patio plaza ayuntamiento”, es a dir, l’enreixat  que separa la guarderia municipal de la plaça, per tal de justificar una subvenció de la Conselleria de Presidència per a equipaments, senyalització i mobiliari urbà.

-Al ritme que anem, Beniarrés es convertirà en un territori sense palmeres, degut al devastador ataca que està realitzant el picut roig a les palmeres existents. Existeix un protocol d’actuació per actuar davant d’aquestes circumstàncies elaborat per la Conselleria d’Agricultura, desconeixent si s’està aplicant al terme de Beniarrés.

-La setmana passada es va procedir a substituir una banca de marbre del nou Centre Social, centre que serà inaugurat el proper 20 d’octubre, degut a que no cabia el mobiliari que s’havia adquirit.

-Fomento de Construcciones y Contratas ha denunciat a la Mancomunitat del Xarpolar per impagaments, demanant-los el pagament d’interessos de demora per valor de 78.000 €. Doncs cal saber que l’Ajuntament de Beniarrés va pagar al juliol de 2012, una factura de 12.676 € en concepte del quart trimestre de 2010.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...