Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 3 d’octubre del 2012

Nous retalls per a la Guarderia Municipal


El passat 27 de setembre eixia publicat al DOCV nª 6871 la resolució de la Conselleria d’Educació per la qual es resolen les ajudes a l’educació de primer cicle d’escoles de titularitat municipal, es a dir, la subvenció que rep l’Ajuntament de Beniarrés per tal de finançar les despeses de la Guarderia Municipal.

Per al present curs 2012-2013, s’havien presentat un total de 14 matricules, atorgant la Conselleria d’Educació una subvenció de 15.040 euros. Aquesta xifra és representen quasi 7.000 euros menys que per al curs 2011-2012, quan hi havia un total de 20 matricules i es va rebre una subvenció de 21.910 euros.

Lògicament, si hi ha menys matricules s’ha de rebre menys subvenció però el que passa que la despesa de funcionament de la guarderia municipal és la mateixa amb 14 xiquets que amb 20, doncs el sou de les dues mestres és el mateix, l’energia elèctrica és la mateixa, la despesa per la neteja de l’edifici és la mateixa i com a conseqüència els ingressos per matricula i assistència son menys.

Si l’any passat ja va ser deficitari el manteniment de la Guarderia Municipal, aquest any ho serà molt més degut a la baixada de la subvenció de la Conselleria i a la disminució dels ingressos d’assistència.

Personalment, pense que la Guarderia Municipal ha sigut un obra molt encertada que ha fet el PP des de que governa  i que cal apostar per un funcionament com fins ara, sense pujar els preus i assumint el dèficit l’Ajuntament o si el PP pensa pujar el preu per l’ús de la Guarderia que ho faça segons la renda familiar, per tal d’ajudar a les famílies amb menys recursos econòmics.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...