Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 26 d’octubre del 2012

Inauguració del nou Centre Social a Beniarrés


Diumenge 28 d'octubre a les 12:00 hores s'inaugura el nou Centre Social de Beniarrés

El diumenge 28 d’Octubre, s’inaugura el nou Centre Social de Beniarrés. Un centre que en principi acollirà el Llar dels Jubilats i a l’Associació de les Mestres de Casa.

Aquest nou edifici na tingut un cost aproximat de 700.000 €, si tenim en compte la totalitat de les seues despeses per tal de posar-lo en funcionament, es a dir, vora els 115 milions de les antigues pessetes.

Aquest nou Centre Social està construït damunt de l’antic Centre Social, que va ser demolit perquè estava en greu estat de conservació, segons es va dir des de l’equip de govern, però que ningú ha vist cap document tècnic que avalara el seu estat de greu perill que motivara la seua demolició i la construcció d’un nou edifici.

La seua construcció ha suposat  sol·licitar un Pla d’Obres Especial a la Diputació d’Alacant de 5 anys. Fins i tot, ha tingut que sofrir reformes abans de ser inaugurat.

Antic Centre Social de Beniarrés

Abans de ser aprovat el seu projecte i d’encetar-se les obres es va proposar com alternativa la construcció d’un Centre de Dia per atendre a les persones majors necessitades de Beniarrés i que al mateix temps, creara llocs de treball. Aquestes propostes van ser desestimades amb els vots de la majoria del Partido Popular.

Un any després de ser acabades les obres, obrirà el diumenge les seues portes el nou Centre Social de Beniarrés i personalment, espere que no sols siga el “Bar dels Jubilats” i el lloc un fer “bolillos” i jugar al bingo. Crec que aquest nou centre deuria ser un punt d’atenció a les persones majors, de prestació de serveis i formació per a les persones majors i lloc on tindre assessorament tant els jubilats com les mestres de casa alhora d’afrontar els nous reptes de la societat.

Un lloc que fera de menjador social per a les persones més desfavorides, d’assistència social per als més necessitats i d’atenció per a les persones que no es poden valdre soles per elles mateix al llarg del dia i que a la nit marxaren a les seues cases  dormir com sempre han fet, vivint al seu poble Beniarrés.

Espere que aquest nou Centre Social ompliga les necessitats dels col·lectius que el van a utilitzar i que el facen un referent comarcal en presentació de serveis, realització d’activitats i de dinamisme social.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Fede, tomatelo con cariño, no te as dado cuanta aun, que ya nadie o casi nadie entra y comenta en to blog?, esto es gente, Beniarres vale mucho, pero crees que mucha gente de a qui merece y vale la pena? se que eres politicamente correcto y vas a decir que si, pero tu y yo sabemos lo que ay. tomatelo como un simple comentario y a ya tu y tus circustancias. buenas noches y mucha suerte

Anònim ha dit...

FEDE. te as replanteado ya el anterior comentario? cojetelo a bien q es real

Anònim ha dit...

Y tú que haces, te sabe mal que haya otras versiones y que no sean las mentiras las que circulen? Duerme bien y sueñaq con los recortes y repagos.

Anònim ha dit...

Perdona que et diga, però aquest blog va molt bé perquè hi ha gent de Beniarrés que, per circumstàncies de la vida, ja no viu al poble. I gràcies a aquest blog està en contacte amb la seua terra i s'entera de les coses que passen allà.

Anònim ha dit...

SI ES VERDAD PERO AY MUCHA MAS GENTE Q VIVE EN EL PUEBLO Y LE HACE CASO OMISO AL BLOG, POR QUE SERA?

Beniarres al dia ha dit...

Considere que tindre aquest blog val la pena i molt, per el temps que li he dedicat i per el temps que li pense dedicar, doncs és una finestra a la xarxa de les meues opinions i, també, del que passa al nostre poble, sense esperar res a canvi.

Per sort, tinc treball i dos fills amb els qui estar, que fan que no li dedique més temps als diferents blogs que tinc, però intente trauren d'on poc.

I respecte als comentaris, he de dir-te que hi han més de 15 que encara estan al calix de moderació de comentaris i que no van a ser publicats, et pots imaginar els motius. Segur que si es publicaren el blog tindria "més vida" però no la vull d'aquesta manera.

Donar-te les gràcies per seguir el blog i animar-te a participar tant en comentaris com en articles.

Anònim ha dit...

GRACIAS FEDE, ANIMO Y ADELANTE, LOS COMENTARIOS Q HICE SON POR ALGUNOS PERSONAJES LOS CUALES VALE LA PENA? BUENO SIGE INFORMANDONOS GRACIAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...