Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 27 de juny del 2012

Una queixa pública


A Beniarrés, des que tinc ús de raó, sempre els veïns i veïnes del poble, s’ha agranat la part de carrer de davant de les cases, per tal de tenir un carrer digne i net, encara que des de que existeix la democràcia a l’estat espanyol, aquesta tasca és competència de l’Ajuntament, igual que és donar el servei d’aigua pública o recollir la brossa que generem.

A Beniarrés cada vegada hi ha més cases buides i per tant, la brutícia davant d’aquestes cases es queda per llevar, passant d’una casa a un altra, esperant que alguna veïna o veí l’agrane i la lleve de la via pública.

Al carrer Rosa Escrig, on es troba l’Ajuntament, la Guarderia i el Centre Social, es a dir, edificis propietat de l’Ajuntament, la brutícia al carrer es exagerada, principalment a la part del carrer on es troba l'Ajuntament i el Centre Social. Fulles de pi, restes de gots de plàstic, envoltaries,  fins i tot hi ha restes d’una traca que va ser encesa el passat diumenge 17 de juny, es a dir, de fa 10 dies, sense que ningú s’haja dignat a pillar una granera i netejar-ho, i no precisament  ho han de fer els treballadors municipals, doncs ja tenen prou faena mantindre tot el poble amb sols dues persones.

Que passaria si tots ferem el mateix davant les nostres cases?, No deu ser l’Ajuntament el qui done exemple, ja que no dona el servei de neteja viaria, el qui tinga net la part corresponent als edificis municipals?, No li molesta als veïns i veïnes el veure tant brutícia als carrers?, Quina imatge d’abandonament donem als qui ens visiten?

Per sort, i amb motiu de la celebració de la Fira Gastronòmica, aquesta brutícia serà llevada de la via pública per oferir una imatge al visitant, que no es correspon amb la realitat dels qui vivim al poble de forma quotidiana i paguem els nostres impostos per a tindre un poble net.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per desgracia cada dia hi ha menys gent al poble; els joves partim a pobles de les rodalies per gaudir de servicis que escasejen o el poble no ens ofereix, i perquè no, no tindre que netejar-se la porta del carrer. La gent major va faltant i no s'inverteix en generar llocs de treball, per tant cada dia hi ha menys gent. Opine que el que els carrers estigen bruts no és questió de netejar més, sino de embrutar menys. El problema som els qui habitem, que no ens dona la gana deixar de embrutar, perque pensem: "que treballen els de l'ajuntament que per a això es pagen". Està clar que la llei 7/1985 LBRL en els aricles 25 i 26 diu que els ajuntaments han de prestar el servici de neteja viaria,incluint demanar ajudes a les Comunitats Autònomes per tal de que els servicis es reaitzen. Un fet que s'haurà de pendre seriosament ja que la gent jove no tenim ganes de realitzar aquestes tasques i no es faran tota la vida. Es podria estudiar el tindre una màquina agranadora en propitat o de lloger, els impostos que pagem tenen que servir per a alguna cosa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...