Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 26 de juny del 2012

10é aniversari de Draco

El dissabte 30 de juny ,l'Assocació Cultural l'Esporti, celebra l'aniversari del seu drac Draco.




Som al 14 de setembre de l'any 2002 i la Colla va gaudir del bateig del nostre DRACO, referent que ens caracteritza com a colla. Deu anys han passat des de que començarem a espentar un drac per aplegar a un món màgic de foc i festa, han passat moltes coses, molta gent, moltes històries per això crec aquest es el moment de fer memòria i recordar què som, què fem i què ens agradaria voler arribar a ser, sobre tot per que som incapaços d'explicar per que ho fem.


Som una mena de tribu que s'anomena Associació i que s'encontra lligada a la força, a la tradició d'expandir per tot arreu el mon de les bèsties de festa així como dels nanos i gegants. Hem tingut la sort i el privilegi de treballar tots plegats i braç a braç per poder enaltir la cultura del nostre poble, portadors, balladors, dolçainers, tabaleters i acompanyats, tots hem posat el nostre gra de sorra per que aquell projecte de cultura que encetarem a l'any 1999 eixira endavant i fora una realitat com ho es a hores d'ara.


Som afortunats de poder dir que aquest grapat de calandaris sense nom que formem el grup, alts i baixets, prims i grossos, lletjos i afavorits, estem enamorats d' allò que fem i que ens quedem pagats i reforçats en il.lusió quan vegem a un xiquet que es queda parat i bocabadat davant d'aquesta figura màgica que es el nostre DRACO.


Per tot això volem compartir amb tots  vosaltres, els amics i amigues que hem fet al llarg d'aquestos anys que hem acudit a les places i carrers dels pobles que hem visitat, aquesta xicoteta historia de 10 anys de la nostra vida com a colla i transmetre aquest esperit a la gent mes jove per que puga tirar del carro amb força.

Informació estreta de la web de l'Esportí

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...