Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 7 de juny del 2012

Les farmàcies del País Valencià inicien dos dies de vaga


El Col·legi de Farmacèutics de València (MICOF) i l'Associació Empresarial Farmacèutica Valenciana han convocat per aquest dijous i divendres una tancada de les farmàcies valencianes. El motiu tornen a ser els deutes que la Generalitat Valenciana arrossega amb el sector sanitari.

Així mateix pretenen negociar amb l'ens autonòmic la regularització del deute de les 2.200 farmàcies del País Valencià. La facturació de totes les receptes dels quatre primers mesos del 2012 puja a 480 milions d'euros aproximadament que a hores d'ara no s'han abonat.

La tancada de farmàcies es farà tot i que el conseller de Sanitat, Luis Rosado, digués aquest dimarts que dimecres pagaria la factura del mes de gener, que puja a 120 milions d'euros.

La presidenta del MICOF, María Teresa Guardiola, va dir que únicament desconvocarien la tancada si l'administració signava un calendari de pagaments "real" de les factures pendents i futures.

Tot i això, s'han assegurat els serveis mínims a totes les poblacions per garantir que els usuaris puguen cobrir les seues necessitats i urgències. Així, a Alcoi la farmàcia de guàrdia està al carrer Escultor Ridaura 7, a Cocentaina a l'avinguda del Ferrocarril 19, a Muro a la plaça de l'Ermita 7, a Banyeres a la Constitució 11, a Castalla a la Travessia de Quatre Camins 12 i aIbi a la Constitució 15.

Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...