Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 12 de setembre del 2011

Qualifica els fets tú mateix

El passat dia 5 de setembre eixia publicat al Butlletí de la Província d’Alacant (BOPA) nº 169 ( a la seua pàgina 17) la relació d’ajudes que la Diputació d’Alacant havia adjudicat als Ajuntaments de la província i entitats esportives municipals per a la promoció de Programes anuals d’activitats esportives i manteniment d’Escoles Esportives Municipals per a l’anualitat 2011.

Un total de 106 pobles de les comarques alacantines rebien ajuda econòmica i sols 2 quedaven fora d’aquestes ajudes.

Per exemple i per proximitat, l’Ajuntament de Gaianes rebia 1.800 € corresponent als 90% de la subvenció sol·licitada per tal de pagar el cost de les XIII Hores Esportives celebrades en el mes d’agost. L’Ajuntament de l’Orxa rebia 2.088 € en concepte del 52% del cost d’organització de les XXIV Hores Esportives celebrades el passat mes de juliol.

Com he dit abans, dos ajuntaments no van rebre aquesta ajuda econòmica per part de la Diputació. Un Altea i l’altre, el nostre ajuntament, Beniarrés.

El motiu pel qual a l’Ajuntament li se va desestimar aquesta ajuda és que no van justificar en temps ni forma, la subvenció rebuda l’any 2010. Es a dir, a l’Ajuntament de Beniarrés li se va desestimar l’ajuda, no per que no hi han diners, sinó per que no es va fer bé la feina al no justificar la subvenció concedida l’any passat.

Per alguns seran pocs diners, per a altres molts, però en els temps que corren, no es pot deixar passar un subvenció i si es per un oblid o per no fer bé el treball encara pitjor.

No vaig a ser jo qui qualifique els fets ocorreguts, doncs en molts comentaris, per suposat anònims, me s’acusa de no ser imparcial i de no ser moderat ( en cap moment he dit que ho siga ni que tinga que ser-ho, doncs tinc les meues pròpies opinions del que passa al nostre poble i ho expresse lliurement en aquest blog), sinó que espere que sigau vosaltres mateix els qui qualifiqueu la perduda d’aquests diners i d’aquesta subvenció per al poble de Beniarrés.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Vergonyós, ara ens esperarem a veure si algú demana disculpes.
Qui són els qui poden considerar-se responsables?, el regidor d'esports?, l'equip de govern?, el secretari?, l'alcalde?....

Anònim ha dit...

TOTS FORA AL PARO TOTS

Anònim ha dit...

els responsables són les més de cinc-centes persones que'ls van votar

Anònim ha dit...

esta bó de arreglar , que eu pagen els culpables de les seues butxaques ( secretaris, Alcalde i el regidor que corresponga )i al altra que espavilen.

també veig molta culpa en la oposició.

oposició = fum de cañot. molta gana de manar en mols puestos i al final vorem que pasa !!!!!

Anònim ha dit...

Crec que sera per despiste pero no es pot concentir aquestos despistes cuant hi ha uns tecnis per fer aquestes coses , un Alcalde i els seus regidor per a que no pase, ser regidor no es soles anar a les profesons ,que tambe esta be per a qui li agrada, lo que vull dir que presten atencio i no deixem perdre subvencions perque els perjudicats sempre es la gent del poble, els votans i els no votans al equip de gover, vinga sigau responsables de la vostra tasca

Anònim ha dit...

VISCA EL ALCALDE DE PLANES

Anònim ha dit...

PERA EL ANONIM QUE DIU ESTA BO DE ARREGLAR. VEIG QUE NO TENS NI P... IDEA. 5 SON + QUE 2+2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...