Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 4 d’agost del 2011

Setmana Cultural a Beniarrés 2011

Aquesta és laprogramació que des de l’Ajuntament de Beniarrés ens han preparat per a la setmana abans de Festes

DILLUNS 8 D´AGOST
_ A les 21:00h Farolets i després es projectarà una pel·lícula (Joan Fuster)


DIMARTS 9 D´AGOST
_A les 20:30h Esports divertits


DIMECRES 10 D´AGOST
_A les 21:30h, actuació del trio ¨ENCUENTROS¨en la plaça de l’ajuntament


DIJOUS 11 D´AGOST
_A les 19:30h Globotà
_A continuació Castells inflables


DIVENDRES 12 D´AGOST
_Paelles i concurs de disfresses


DISSABTE 13 D´AGOST
_Campionat de Playstation


Durant la setmana es celebraran els campionats de Poker i cotos en el Francés Café i en el Bar Crespo ( Inscripcions en el mateix Bar )

Com podeu llegir, aquesta programació que ens han preparat no difereix molt de la dels darrers anys ( 2010 i 2009), doncs els darrers anys aquesta setmana prèvia a les Festes Patronals cada vegada va a menys.

Sense fer un gran esforç de memòria es nota a faltar el Concert de Festes de la Unió Musical de Beniarrés, que al llarg de molts anys era un acte que no podia faltar.

També es troba a faltar, i d’àçò ja fa molts anys, la Pujada al Port. Un acte on tant majors com menuts participaven d’aquesta Festa esportiva i on l’esmorzar amb coques dalt del Port no podia faltar.

Una Sarsuela també ens acompanyava any rere any en la Setmana Cultural que organitzava l’Ajuntament i aquest any deixarà de fer-se.

També es va realitzar un anys actuacions de grups internacionals a les nits de la Setmana Cultural, desapareixent ja en la darrera legislatura del PP.

I molts altres coses noves que es podrien fer si existira una Consell Local de Cultura que donara veu i vot a totes les entitats i persones preocupades per la Cultura a Beniarrés, envers de ser un sols grup de gent els qui organitzen aquesta Setmana, anomenada Cultural.

Com a demostració del que dic, és que un grup de gent de Beniarrés ha creat una Setmana Alternativa a l’oficial, davant del poc interés que per a gran part de la població suscita la Setmana Cultural Oficial.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Pel que veig, la setmana cultural OFICIAL, va dirigida a totes les edats en general, sobretot als xiquets, cosa que en la vostra setmana alternativa, va dirigit principalment als majors. Sí que sabeu menysprear la gestió de l'actual corporació, però damunt teniu el detall d'adherir-vos a la nit de paelles de la SETMANA OFICIAL. M'estranya que no organitzeu vosaltres una. Comprenc que en els temps que correm de crisi econòmica gràcies al govern central “del teu partit”, l'actual ajuntament no pot malgastar tants diners amb sarsueles, concerts i actuacions musicals. I et recorde que la pujada al port la va suspendre la corporació del teu partit quan ells governaven i tu estaves ací ja.

Beniarres al dia ha dit...

Diners si que hi han però per al que es volen i una bona mostra son els diners que es gasta l'Ajuntament en tirs de guatlla, revetlles( a més de 7.000 € el conjunt) o el mantenir dues piscines públiques.

El que cal es crear un organ, per exemple el Consell Local de Cultura, que aglutine tots els sentiments per tal d'organitzar una ÜNICA setmana cultural i un seguit d'activitats al llarg de tot l'any.

I per últim dir-te que vas curt de memòria doncs la Pujada al Port es va suspendre en el primer any de Luis ser alcalde de Beniarrés. Tú mateix.

Anònim ha dit...

Al primer anonim , la setmana cultural alternativa no esta programada per crear debat tot al contrari animem a la gent que vatga als dos llocs.
La setmana alternativa no esta creada per el PSOE sino per moltisima gent jove que veu que setmana cultural de Beniarres te molt poc o es una continuitat sense sentit i que a molta gent no crea ningun interes , pensa que la gent jove es menetga i esta creant coses per el poble.
Endavant , vine i participa per que som un poble unit alegre i combatiu.

Anònim ha dit...

jo crec que ja que es una setmana cultural les associacions culturals del poble es deurien volcar i organitzar cadascuna una activitat ja que el consistori els dona diners pero tambe crec que no estem en anys en els que ens podem gastar els diners en grans actuacions i si a algu tenim que culpar d'aquesta pèsima situacio es al govern central per tant no n'hi ha que culpar al govern local sino al central

Anònim ha dit...

¿I el llibre de festes què vos sembla?

Anònim ha dit...

Pareix mentida que es vulga culpar de la manca d'ingressos al govern central (Madrid?) per a activitats culturals i de festes.
No et pareix que ha faltat transparència i recollida d'opinions de les diverses associacions per part del govern local a l'hora de programar aquestes activitats?
Seria necessari crear una comissió específica on pugueren participar aquestes associacions.
Qui t'ha dit que l'Ajuntament els dóna diners?

Anònim ha dit...

El llibret de festes prou fluixet. Molta salutació per part de les autoritats pero res mes. Les fotos i article de Justo Selles es lo unic que ma agradat.

Anònim ha dit...

El llibre de festes ens sembla molt pobre i molt poc elaborat, cada any anem a menys en tot.....

Anònim ha dit...

no hi han diners perquè abans sel's an gastat! qui guarda quan te...
tancament del presupost de l'any 2010
-149.000€
de segur, per culpa zp!

Anònim ha dit...

per a que complicarseu en el llibre de festes? total per la gent qu el compra.... i després son es primers que van a tot, si es debaes clar...
Lo qe no deurien de fer es tanta cosa la semana d antes ya que hi ha gent encarA treballant i quant aplegen festes estem tots cansats!
VISCA LES FESTES, ELLS BALLS I ELS COHETS.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...